mr. J.H.M. de Boer (Jenny)

Advocaat

De kracht van CKH Advocaten? Dat we een no nonsense kantoor zijn en ieder zijn eigen specialisme heeft. Personen- en familierecht trok mij tijdens mijn studie al het meest, waarschijnlijk omdat ik praktijkgericht ben en het heel tastbaar is. Je komt deze rechtsgebieden veel tegen in het dagelijks leven. Dankzij mijn empathisch vermogen kan ik me goed inleven in situaties en zaken snel oppakken. Ik handel snel, ben doel- en oplossingsgericht. Lang procederen heeft niet mijn voorkeur. Liever zoek ik naar een andere manier, zeker als er kinderen in het spel zijn en mensen toch met elkaar verder moeten. Het is altijd beter om er in goed onderling overleg uit te komen dan tegenover elkaar te staan in de rechtbank.

Jenny is gespecialiseerd in personen- & familierecht, burenrecht en jeugdrecht. U kunt dan bij haar terecht voor juridische adviezen, bijvoorbeeld ten aanzien van vragen over echtscheiding, kinder- en/of partneralimentatie, omgangsregelingen, ondertoezichtstellingen en/of uithuisplaatsingen. Voor dit gratis advocatenspreekuur hoeft u in principe geen afspraak te maken, maar om te voorkomen dat u (lang) moet wachten, adviseert Jenny om wel van tevoren een afspraak te maken. U kunt hiervoor contact opnemen met haar secretaresse onder telefoonnummer +31725114032 (keuzeoptie 5).

Jenny heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- & Familierecht
Erfrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Als je niets leert van het verleden zal je in de toekomst telkens dezelfde lessen krijgen.

Gespecialiseerde rechtsgebieden