mr. Th.C.J. Kaandorp (Theo)

Advocaat

Mensen met raad en daad bijstaan, dat was wat mij trok – en na bijna 40 jaar nog altijd trekt – in de advocatuur. Het zijn de mensen die het interessant maken: cliënten, tegenpartijen, maar vooral ook collega’s. Dankzij de vele specialisaties beschikt ons kantoor over een diversiteit aan kennis én van personen. Die diversiteit is een absolute meerwaarde. We zijn toegankelijk, sparren met elkaar en houden elkaar scherp. Zelf heb ik me toegelegd op het personen- en familierecht én het vastgoedrecht, waarbij ik onder meer adviseer bij zakelijke huurgeschillen en het oplossen van vastgoedvraagstukken. Dat ik makkelijk praat, met iedereen, is daarbij heel handig. Ik maak geen onderscheid en ben vasthoudend, altijd in het belang van de cliënt. Maar niet tegen beter weten in. Dat is de kracht van een goede advocaat.

Theo is een van de founders van Sociëteit De Dieu in Alkmaar en betrokken bij de stichting die het sportcomplex beheert van voetbalvereniging HSV in Heiloo, waar hij jarenlang jeugdvoorzitter en voorzitter was.

Theo heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene praktijk

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Altijd scherp

Theo Kaandorp

Gespecialiseerde rechtsgebieden