Voor ondernemers, door ondernemers.

Jouw ambities zijn onze ambities, jouw uitdaging is onze uitdaging.

 

  • Expertise, specialisatie en diepgaande kennis in uw specifieke branche of rechtsgebied
  • Toegankelijk, snel, persoonlijk en resultaatgericht
  • Duidelijk, transparant en flexibel
  • 100 jaar ervaring

Onze initiatieven:

Direct een afspraak maken?

Onze advocaten met verschillende rechtsgebieden staan voor u klaar.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor

CKH Advocaten is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden: Aanbestedingsrecht, Arbeidsrecht, Bank- & Financieringsrecht, Bestuursrecht, Burenrecht, Contractenrecht & Algemene Voorwaarden, Gezondheidsrecht, Huurrecht & Vastgoedrecht, Incassorecht, Intellectueel Eigendomsrecht, Jeugdrecht, Mededingingsrecht, Mediarecht, Ondernemingsrecht, Personen & Familierecht, Privacy & ICT Recht, Schade & Aansprakelijkheidsrecht, Sportrecht.

CKH Advocaten is gespecialiseerd in de volgende sectoren: Onderneming & Equity, Handel & Distributie, IE & ICT, Sport & Media, Arbeid & Organisatie, Bouw & Vastgoed, Bestuur & Overheid, Familie & Relatie.

100

Jaar geschiedenis

In een wereld van toenemende complexiteit voorziet CKH Advocaten ondernemers, ondernemingen en investeerders al 100 jaar van juridische hulp op maat.

Opgericht in 1923

5

Vestigingen

Wij zijn CKH Advocaten

Door ondernemers voor ondernemers
CKH Advocaten is opgericht door ondernemers en voor ondernemers. Dit stelt ons in staat iedere situatie te benaderen vanuit juridisch perspectief, maar ook als mede ondernemer. Hierdoor begrijpen wij ondernemers volledig en kunnen wij hen al 100 jaar van de beste juridische hulp voorzien.

Toegankelijk, snel en resultaatgericht
CKH Advocaten biedt kwaliteit en snelheid aan iedere soort ondernemer, groot en klein. De cliënt staat altijd centraal. Snelle communicatie, goede bereikbaarheid, duidelijke en heldere adviezen. Zo weet jij zo snel mogelijk waar jij aan toe bent en wat jouw opties zijn.

De oplossing voor iedere soort ondernemer
Ondernemers zijn actief in verschillende sectoren waaraan weer verschillende rechtsgebieden verbonden zijn. CKH Advocaten biedt daarom een breed aanbod aan juridische dienstverlening. Ons team aan advocaten is specifiek afgestemd op onze brede juridische dienstverlening. Onze advocaten zijn energiek, gedreven, strijdlustig en uiterst gespecialiseerd. Iedere ondernemer krijgt bij ons een uiterst gespecialiseerde advocaat die jou niet alleen begrijpt als ondernemer maar ook écht voor jou vecht.

Duizenden tevreden klanten gingen je voor

Dit zeggen onze klanten

Zeer fijn en professioneel geholpen door Johan Keizer die de zaak tot een goed einde heeft weten te brengen. Wij zouden hem zeker aanraden. Dank!!

Via DAS rechtsbijstand in contact gekomen met CKH Advocaten te Alkmaar t.w. Mr. Lubach, geschil Verborgen gebreken woonhuis. Na 2 jaar via Rechtsgang positieve afloop. Zeer tevreden over de wijze van communicatie zowel schriftelijk als mondeling. Echt een aanrader, als je een advocaat nodig heb.

Naar aanleiding van een geschil , heb ik via DAS rechtsbijstand , CKH Advocaten bereid gevonden om bij monde van Mr. A. Muller uit Alkmaar mijn zaak te laten behartigen.Dhr. Mr. A Muller heeft mij gedurende het geschil uitstekend ter zijde gestaan en het geschil – tot mijn uiterste tevredenheid- tot een goed en succesvol einde kunnen brengen. Ik ben dhr. Mr A. Muller dan ook zeer erkentelijk voor zijn juridische expertise. Vanuit deze ervaring , beveel ik een ieder dhr. Mr. A. Muller dan ook van harte aan.

C. R. te Rotterdam.

Mevr G Goksen heeft voor mij een zaak gedaan en gewonnen! Ze verdiend een dikke 10. Ze is geweldig!!!! Dankuwel. De vriendelijke groeten van Marijke Theunissen.

Voor het eerst kennisgemaakt en samengewerkt met dhr Bons en deels met dhr Ridley. Bij aankomst was ik al onder de indruk door de uitstraling van de kantoorlocatie en prachtige entree. Ik voelde mij zeer welkom, als startup was mijn ervaring dat er oprecht veel moeite gedaan is om ons de beste hulp te bieden. Onze hulpvraag betrof intensief researchen van juridische knelpunten, opheldering van mogelijkheden en diepgaande advies. Van begin tot het eind van het proces zag ik gedrevenheid. Dit is absoluut de start van een duurzame werkrelatie en partner voor al onze toekomstige juridische zaken. Wij moedigen elke startup aan om hier vertrouwelijke zaken uit te besteden! Al met al geef ik voor de prettige ervaring, inzet en resultaat, een dikke 10!

Wat een fijn bedrijf, CKH Advocaten in Alkmaar. Ze zijn goed bereikbaar en begaan met je als klant/gedupeerde. Onze toegewezen advocaat Damian Bons was geweldig. Zeer toegewijd, communicatief zeer vaardig, houd je zeer goed op de hoogte over de gang van zaken en bijt zich vast in jouw zaak, want hij wil winnen. Heerlijk om die strijdlust te zien als gedupeerde, want vertrouwen hebben in je advocaat is zó belangrijk. Hij denkt goed met je mee, wil alle feiten weten en maakt daar een prachtig sluitend verhaal van. Dan kan je ’s nachts wat beter gaan slapen, want je vertrouwen in hem geeft rust. En dat heeft hij subliem gedaan, hij is er voor jou!

Het laatste nieuws

Onze advocaten en juristen zijn specialist in hun rechtsgebied(en). Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en in sommige gevallen actief als columnist.