mr. drs. D.B. den Hartog

Home > Advocaten > mr. drs. D.B. den Hartog

“Education is the most powerful weapon which you can use to change the World” Nelson Mandela

 

mr. drs. D.B. den Hartog (Daniëlle)

Advocaat (sinds 2017)

“De advocatuur is intrigerend. Dat ik veel verschillende mensen ontmoet, ervaar wat hen drijft en met veel vakgebieden te maken heb, voedt mijn nieuwsgierigheid in het leven. Van elke zaak krijg ik wel iets nieuws mee. Ik hou ervan mensen met raad en daad te kunnen bijstaan op momenten dat geschillen hen hoog zitten. Ik ga helemaal voor hen, tot het einde. Daarbij komt de ervaring die ik opdeed in de financiële dienstverlening heel goed van pas. Mijn twee grote interesses – financiën en recht – komen hier volledig samen. Ik ben bij CKH Advocaten helemaal op mijn plek. De open cultuur, de ambitie, de kennis: dat is onze grote kracht. Ook in het recht leiden meerdere wegen naar Rome en samen bedenken we de juiste weg om daar te komen. Dat is onze kracht. Mijn ambitie om iets nieuws te starten kwam samen met de start van ons kantoor in Amsterdam. Als klein meisje wist ik al dat ik daar wilde werken. Amsterdam leeft. Het is een harde stad en je moet je plek veroveren, maar dat gaat ons lukken.”

Danielle is in haar vrije tijd als penningmeester actief bij scoutingvereniging Laren en houdt zich onder meer bezig met subsidies voor minderbedeelden.

VoornaamDanielle
VoorlettersD.B.
Achternaamden Hartog
Mobiel06 2936 4633
E-maildenhartog@ckh-advocaten.nl
FunctieAdvocaat
VestigingAmsterdam

Nader contact met CKH Advocaten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden nader in contact met onze advocaten komen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Bel ons direct! 072 511 40 32