mr. E. de Boer

Home > Advocaten > mr. E. de Boer

“ It is the province of knowledge to speak and it is the privilege of wisdom to listen.” –  Oliver Wendell Holmes

 

mr. E. de Boer (Eline)

Advocaat

De advocatuur is een prachtig, veelzijdig vak. Het vergt niet alleen kennis van het recht, maar ook een scala aan vaardigheden. Denk aan vaardigheden om goed contact te leggen en te onderhouden met cliënten en derden, en diverse belangen te kunnen onderscheiden. Ook creatief zijn met het vinden van oplossingen is een belangrijke vaardigheid. Overigens geldt daarvoor dat luisteren en doorvragen essentieel zijn: de beste oplossing wordt namelijk vaak pas duidelijk als er goed zicht is op de belangen die ertoe doen. Een goede advocaat is dus veel meer dan een jurist.

 

Eline is afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen in de richting Privaatrecht. Ze werkt sinds april 2022 bij CKH Advocaten, na de overstap te hebben gemaakt van een kantoor uit het noorden van het land. Eline heeft bij de rechtswinkel gewerkt en onderzoeksstudent geweest bij de RUG tijdens haar studie. Alle ervaring die zij al heeft opgedaan heeft ertoe geleid dat Eline u breed juridisch inhoudelijk kan bijstaan.

VoornaamEline
VoorlettersE.
Achternaamde Boer
Mobiel06 5350 0272
E-maile.deboer@ckh-advocaten.nl
OpleidingRechtsgeleerdheid
FunctieAdvocaat
VestigingUtrecht, arrondissement Midden-Holland

Nader contact met CKH Advocaten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden nader in contact met onze advocaten komen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Bel ons direct! 072 511 40 32