mr. G. van Wankum

Home > Advocaten > mr. G. van Wankum

“There is possibility in every difficulty” – Albert Einstein

 

mr. G. van Wankum (Germaine)

Advocaat

 

“Met de in de afgelopen 20 jaar opgebouwde arbeidsrechtelijke kennis en ervaring help ik mijn cliënten graag bij het vinden van de beste oplossing voor arbeidsgerelateerde vraagstukken en problemen (zoals reorganisatie, ontslag, arbeidsvoorwaarden, ziekteverzuim, etc.). In het laatste geval bij voorkeur door het bereiken van overeenstemming tussen partijen, maar als dit niet mogelijk is, schroom ik niet om een zaak aan de rechter voor te leggen. Ik ga pragmatisch te werk, denk in mogelijkheden, ben creatief en oplossingsgericht. Van het begin tot het eind van de zaak ben ik een zeer betrokken advocaat, die graag pro-actief meedenkt en de belangen van mijn cliënt telkens scherp in het vizier houd. Mijn cliënten zijn zowel (internationale) werkgevers als werknemers, waardoor ik goed kan inschatten wat voor de andere partij belangrijk is. Dit is essentieel voor het realiseren van een optimaal (onderhandelings)resultaat.”

Germaine haar expertise betreft het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord, waarbij gedacht kan worden aan:

  • reorganisatie/medezeggenschap;
  • functioneringsproblematiek;
  • ontslag(procedures);
  • (wijziging van) arbeidsvoorwaarden;
  • ziekteverzuim.

Germaine is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Germaine heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten twintig opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied.

VoornaamGermaine
VoorlettersG.
Achternaamvan Wankum
Mobiel06 4715 9451
E-mailvanwankum@ckh-advocaten.nl
FunctieAdvocaat
OpleidingRechtsgeleerdheid en Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA)
VestigingUtrecht, arrondissement Midden-Nederland

Rechtsgebieden

Blogs

Nader contact met CKH Advocaten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden nader in contact met onze advocaten komen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Bel ons direct! 072 511 40 32