mr. K. Walburg

Home > Advocaten > mr. K. Walburg

“The power of the lawyer is in the uncertainty of the law” Jeremy Bentham

 

mr. K. Walburg (Kim)

Advocaat

“Procederen, dat is echt mijn ding. Ik zie mezelf dan ook wel als een ‘procestijger’: altijd op het scherp van de snede presteren, het uiterste eruit halen voor mijn cliënten. Ik wist ook al jong dat ik advocaat wilde worden, de advocatuur is mij thuis met de paplepel ingegeven. Ik ben ambitieus, maar tegelijkertijd ook zorgzaam. Ik sta graag dicht bij mensen, dus de keuze voor personen & familierecht, arbeidsrecht en burenrecht was een logische. Iedereen krijgt er bewust of onbewust mee te maken, het raakt veel mensen. Vaak spelen emoties een rol bij mijn cliënten. Dat vraagt om een luisterend oor en dat bied ik, terwijl ik tegelijkertijd die emoties uit het geschil filter. Elke dag sta ik weer voor andere uitdagingen, daar hou ik van. Het houdt me scherp.”

Kim heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en Familierecht
Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

VoornaamKim
VoorlettersK.
AchternaamWalburg
Mobiel06 1592 0469
E-mailwalburg@ckh-advocaten.nl
FunctieAdvocaat
OpleidingRechtsgeleerdheid
VestigingAlkmaar, arrondissement Noord-Holland

Nader contact met CKH Advocaten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden nader in contact met onze advocaten komen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Bel ons direct! 072 511 40 32