mr. L.J.I. van Til

Home > Advocaten > mr. L.J.I. van Til

“Une chose n’est pas juste parce qu’elle est loi […] mais elle doit être loi parce qu’elle est juste.” Montesquieu

 

mr. L.J.I. van Til

Advocaat

Voor velen is het recht soms moeilijk te doorgronden. Juridische procedures worden al snel ingewikkeld en weinig overzichtelijk. Als advocaat moet je het ingewikkelde juist vereenvoudigen en dat is wat mij zo aanspreekt aan dit vak. Ik zie dat als mijn kerntaak. Het verschaffen van heldere (proces)adviezen is dan ook mijn hoofddoel. Deze adviezen moeten niet te ingewikkeld gemaakt worden. Het moet snel duidelijk zijn wat wel en niet kan.

Voordat ik advocaat werd, werkte ik als jurist bij een rechtsbijstandverzekering. Ik richtte mij vooral op het contracten- en vastgoedrecht. Doortastend en met plezier heb ik dat gedaan, maar ik wilde meer uit het leven halen. Daarom ben ik advocaat geworden en heb ik mij inmiddels aangesloten bij het ambitieuze en enthousiaste team van CKH Advocaten. Net als mijn collega’s zal ik mij tot het uiterste voor cliënten inzetten zodat de beste resultaten worden behaald.

 

VoornaamLaurens
VoorlettersL.J.I.
AchternaamVan Til
Mobiel06 2192 0350
E-mailvantil@ckh-advocaten.nl
FunctieAdvocaat
OpleidingRechtsgeleerdheid
VestigingAlkmaar, arrondissement Noord-Holland

Nader contact met CKH Advocaten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden nader in contact met onze advocaten komen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Bel ons direct! 072 511 40 32