mr. M.A.N.M. Copier

Home > Advocaten > mr. M.A.N.M. Copier

“Quality means doing it right when no one is looking.” – Henry Ford

 

mr. M.A.N.M. Copier (Marita)

Advocaat

 

Marita is sinds 2021 werkzaam bij CKH Advocaten. Zij heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en is daar in 2019 afgestudeerd in de afstudeerrichting Privaatrecht. Haar masterscriptie over de klachtplicht van inschrijvers in een aanbestedingsprocedure is onderscheiden met de tweejaarlijkse scriptieprijs van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht (NVvA) en met een tweejaarlijkse scriptieprijs Privaatrecht van het Instituut voor Bouwrecht (IBR).

Tijdens haar studie is zij werkzaam geweest bij Gerechtshof Amsterdam en diverse advocatenkantoren. Daarna werkte zij twee jaar als bedrijfsjurist bij de NOS, waar zij onder meer aanbestedingen begeleidde.

Binnen CKH Advocaten richt Marita zich op vraagstukken op het gebied van aanbestedingsrecht. Ook kunt u bij haar terecht met vragen op het gebied van vastgoedrecht en algemeen verbintenissenrecht.

Marita is lid van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht.

 

VoornaamMarita
VoorlettersM.A.N.M.
AchternaamCopier
Mobiel06 55544448
E-mailcopier@ckh-advocaten.nl
FunctieAdvocaat
OpleidingRechtsgeleerdheid
VestigingAlkmaar, arrondissement Noord-Holland

Nader contact met CKH Advocaten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden nader in contact met onze advocaten komen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Bel ons direct! 072 511 40 32