mr. M.M.H. Sangers

Home > Advocaten > mr. M.M.H. Sangers

Change is the law of life. And those who look only to the past or present are certain to miss the future” – John F. Kennedy

 

mr. M.M.H. Sangers (Michelle)

Advocaat

 

“Als ondernemer hoort u vooral bezig te zijn met waar uw passie ligt: het ondernemen. Ondernemen houdt echter ook in dat u te maken krijgt met wetgeving, regels, contracten en wellicht conflicten. Met alle juridische vraagstukken die u als ondernemer (of als particulier) raken, kunt u bij mij terecht. Ik adviseer u graag en als de situatie daarom vraagt zal ik uw belangen ook in de rechtszaal behartigen.

Bij het onderzoeken van uw rechtspositie kunt u van mij persoonlijke aandacht en een scherpe analytische blik verwachten. Ik kijk en denk graag met de ondernemer mee en ik schenk ondernemerswensen graag in juridische (klare) taal. Als advocaat ben ik bovendien graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zodat ik u tijdig kan adviseren om op bepaalde juridische veranderingen in te spelen zodat u in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan.

Michelle is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen in de specialisatie Ondernemingsrecht en in de specialisatie Burgerlijk Recht, waarbij zij zich ook heeft toegelegd op het insolventierecht. Hierdoor heeft zij een brede blik op het recht ontwikkeld en kan zij u zowel in goede als in slechte tijden adviseren. Michelle is voorzitter geweest van het Rechtswinkel Overleg Zuid-Oost Nederland (ROZON) en secretaris van Rechtswinkel Nijmegen-Oost.”

 

VoornaamMichelle
VoorlettersM.M.H.
AchternaamSangers
Mobiel06 3060 3746
E-mailsangers@ckh-advocaten.nl
FunctieAdvocaat
OpleidingRadboud Universiteit Nijmegen
VestigingAmsterdam, arrondissement Amsterdam

Nader contact met CKH Advocaten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden nader in contact met onze advocaten komen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Bel ons direct! 072 511 40 32