mr. P.M. Jacometti

Home > Advocaten > mr. P.M. Jacometti

“The only way to do great work is to love what you do” – Steve Jobs

 

mr. P.M. Jacometti (Priscilla)

Advocaat

 

“Ik houd van mijn vak, vooral de diversiteit ervan. Onderhandelen, procederen, adviseren, creatief zijn in de oplossingen die je bedenkt en soms ook de bemiddelaar zijn, alles eruit halen wat erin zit en wanneer alles afgehandeld is een tevreden cliënt(e) hebben.”

Mijn kwaliteit is misschien wel het vermogen hebben om in elke situatie de juiste inschatting te kunnen maken welke kwaliteit ik in moet zetten om een zaak tot een goed einde te brengen. Iets wat ik heb geleerd in de jaren dat ik werkte voor een rechtsbijstandsverzekeraar. In die periode heb ik mij gespecialiseerd in het arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht.

Naast mijn werk ben ik graag maatschappelijk betrokken. In 2017 heb ik mij aangesloten bij de Ladies Circle (Utrecht, 17) waar ik momenteel ook penningmeester ben. Met deze club proberen we bijdragen te leveren aan verschillende nationale en regionale goede doelen.

VoornaamPriscilla
VoorlettersP.M.
AchternaamJacometti
Mobiel06 1444 5204
E-mailjacometti@ckh-advocaten.nl
FunctieAdvocaat
OpleidingRechtsgeleerdheid
VestigingUtrecht, arrondissement Midden-Nederland

Rechtsgebieden

Blogs

Nader contact met CKH Advocaten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden nader in contact met onze advocaten komen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Bel ons direct! 072 511 40 32