mr. R. van Viersen

Home > Advocaten > mr. R. van Viersen

“Tactiek is weten wat te doen als er iets te doen is. Strategie is weten wat te doen als er niets te doen is. ” – Sawielly Tartakower

 

mr. R. van Viersen (Rick)

Advocaat

 

“Voor cliënten het optimale resultaat bereiken, dat is mijn passie. Dit doe ik door strategisch te werk te gaan, waarbij ik alle procesrechtelijke mogelijkheden benut, indien de zaak daar om vraagt. Dagvaarden, beslag leggen en/of het faillissement aanvragen van wederpartijen, het hoort thuis in mijn juridische pallet aan werkzaamheden. Vanzelfsprekend vormen dit soort werkzaamheden geen doel op zich. Bij voorkeur voorkom ik juridische geschillen door waterdichte overeenkomsten en algemene voorwaarden op te stellen voor mijn cliënten. Indien er toch een geschil ontstaat, dan ga ik er met gestrekt been in.

Omdat ik zelf ondernemer ben, weet ik wat mijn cliënten van mij verlangen. Geen onnodig lange en ingewikkelde adviezen, maar scherpe adviezen die direct duidelijk maken hoe de kansen liggen. Dát is waar mijn cliënten behoefte aan hebben. Ik ga ook graag naast mijn cliënten op de stoel als ondernemer zitten; samen zorgen dat de juridische zaken op orde komen, zodat de cliënt zich daar geen zorgen meer om hoeft te maken.”

Rick heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebied geregistreerd:

Algemene praktijk

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

VoornaamRick
VoorlettersR.
AchternaamVan Viersen
Mobiel06 3485 3777
E-mailvanviersen@ckh-advocaten.nl
OpleidingRechtsgeleerdheid
FunctieAdvocaat
VestigingUtrecht, arrondissement Midden-Nederland

Rechtsgebieden

 

Blogs

Nader contact met CKH Advocaten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden nader in contact met onze advocaten komen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Bel ons direct! 072 511 40 32