mr. S.R. van der Boom

Home > Advocaten > mr. S.R. van der Boom

“It is double pleasure to deceive the deceiver” Machiavelli

 

mr. S.R. van der Boom (Roman)

Advocaat

“Het is de combinatie van spelen met taal, analytisch denken en maatschappelijke relevantie in de advocatuur die mij altijd heeft getrokken. Ik probeer het gelijk naar mijn kant te trekken in een mix van spelen met taal en analytisch denken. Nieuwe kansen laat ik nooit onbenut. Dat doen we allemaal binnen CKH. We staan voor juridische dienstverlening op topniveau, maar zijn tegelijk heel benaderbaar. Voor mijzelf sprong intellectueel eigendom er tijdens mijn studie direct al uit. Ik verdiepte me in het downloadverbod en kwam zo terecht in het merkrecht en intellectueel eigendomsrecht. Dat laatste is bij uitstek hét rechtsgebied waar je met veel goede argumenten moet komen. Niks is zwart wit, het is vaak juist een grijs gebied, vrij abstract. Dat omzetten in taal, is een uitdaging en wie zich daar het best weet te manoeuvreren wint. En ik wil altijd winnen.”

Roman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Privacy recht en algemene praktijk – Burgerlijk recht

Roman is secretaris bij het CDA in Heerhugowaard en lid van Junior Chamber International De Waag.

VoornaamRoman
VoorlettersS.R.
Achternaamvan der Boom
Mobiel06 8389 2826
E-mailvanderboom@ckh-advocaten.nl
FunctieAdvocaat
OpleidingRechtsgeleerdheid UvA, master Ondernemingsrecht Universiteit Leiden
VestigingAlkmaar, arrondissement Noord-Holland

Nader contact met CKH Advocaten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden nader in contact met onze advocaten komen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Bel ons direct! 072 511 40 32