mr. E. Hoekstra

Mr. Evert Hoekstra heeft in de periode – sinds 1999 – dat hij voor ons advocatenkantoor optreedt een voorliefde ontwikkeld voor het ondernemings- en vennootschapsrecht. Zelf noemt hij het een uitermate uitdagend en dynamisch rechtsgebied. Zijn ruime kennis en ervaring maken dat hij voor advies of juridische bijstand veel gevraagd wordt door grotere bedrijven, maar ook het midden- en kleinbedrijf laat zich graag door hem vertegenwoordigen.

Begin 2009 heeft hij met goed gevolg de specialisatieopleiding vennootschaps- en ondernemingsrecht aan de Grotius Academie afgerond en de diverse neven(bestuurs)functies die hij vervult, kennen eveneens grote raakvlakken met het ondernemings- en vennootschapsrecht. Mr. Hoekstra is bovendien ook zelf een echte ondernemer, die daardoor als geen ander begrijpt wat er komt kijken bij het zijn van ondernemer.

Mr. Hoekstra is onder meer actief lid van de Tweede Kamer, gelieerd aan de Junior Kamer te Alkmaar en voorts is hij mede oprichter en founder van herensociëteit De Dieu. Ook is mr. Hoekstra lid van de Nederlandse Vereniging van Incasso Advocaten.

Specialisaties:

Publicaties:

Deel deze pagina
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

 

Mail of bel ons direct!
072 511 40 32