mr. N. Lubach

Mr. Niels Lubach heeft nadat hij zijn studie rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam heeft afgerond, enkele jaren ervaring opgedaan als jurist binnen een deurwaarderskantoor. Hierna heeft hij enkele jaren gefunctioneerd als hoofd van de juridische afdeling bij een incassobureau waar hij uitgebreide ervaring heeft opgedaan binnen de rechtszaal, om zich vervolgens sinds februari 2015 te werpen op de advocatuur bij CKH Advocaten B.V.

Gedurende zijn jeugd en studie heeft Niels op hoog niveau gevoetbald, waarbij hij heeft geleerd om te strijden tot de laatste minuut. Deze mentaliteit neemt hij mee op de werkvloer, zodat ook hij zowel in als buiten rechte op het scherp van de snede procedeert. Binnen ons kantoor houdt Niels zich voornamelijk bezig met de algemene praktijk met een bijzondere focus op het ondernemingsrecht, incasso’s en het contractenrecht en algemene voorwaarden.

Niels is lid van de Junior Chamber International Alkmaar, alwaar hij mede verantwoordelijk is voor het organiseren van het Alkmaar Culinair Plaza.

Specialisaties:

Publicaties:

Mail of bel ons direct!
072 511 40 32