CKH Advocaten krijgt een nieuw logo!

Zoals al aangekondigd verhuizen wij zeer binnenkort naar een nieuw kantoorpand. De datum is inmiddels vastgesteld. Vanaf 17 april aanstaande zijn wij gevestigd in een prachtig pand aan de Toermalijnstraat nr. 9A te Alkmaar. Deze aankomende verhuizing is ook meteen een mooie gelegenheid om onze huisstijl wat ‘op te schudden’. De kantoornaam Castelijns Kaandorp Hoekstra verandert in CKH Advocaten. Een kortere naam die beter past bij de huidige tijd en onze stijl. Daarbij hoort natuurlijk ook een nieuw logo, dat straks heel goed tot uiting komt op de gevel van ons nieuwe kantoor. Met gepaste trots presenteren wij hierbij dan ook ons nieuwe logo.

 width=

Verder verandert er voorlopig niets. Het telefoonnummer en de e-mailadressen blijven ongewijzigd. We zijn al druk bezig om de verhuizing in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat we in die periode toch goed bereikbaar blijven. Daarover houden wij u uiteraard op de hoogte.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers op telefoonnummer 072 – 511 40 32 of via het contactformulier op onze website.

Meer informatie?

Heeft advies of meer informatie nodig over dit onderwerp? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op met CKH Advocaten.

Naam(Vereist)

Deze blog is geschreven door

Gerelateerde berichten