CKH Advocaten levert bijdrage aan item televisieprogramma Ondernemend Nederland

CKH Advocaten levert bijdrage aan item televisieprogramma Ondernemend Nederland

 

Bescherming van uw intellectuele eigendom
Advocatenkantoor CKH Advocaten is een advocatenkantoor met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam en Hoorn. De aan ons advocatenkantoor verbonden advocaten zijn gespecialiseerd in een of meerdere rechtsgebieden. Een van deze rechtsgebieden betreft het Intellectuele Eigendom. Het intellectuele eigendom (IE) is een verzamelnaam voor rechten op intellectuele creaties, merken, modellen, design, handelsnamen, uitvindingen en know how. Onze intellectueel eigendomsrecht advocaten zijn bij uitstek gespecialiseerd in bescherming en handhaving van uw intellectuele eigendom en hebben in korte tijd dan ook al een behoorlijk trackrecord opgebouwd.

Televisieprogramma Ondernemend Nederland
Recentelijk heeft ons advocatenkantoor samen met merkenbureau Registreermijnmerk en festivalorganisator ID&T een bijdrage mogen leveren aan het item “Bescherming van uw intellectuele eigendom” van het RTL programma Ondernemend Nederland. De opnames van het televisieprogramma vonden plaats bij Mysteryland, het grootste dancefestival van Nederland dat dit jaar haar 25ste verjaardag vierde. Met meer dan 300 artiesten en in totaal 140.000 bezoekers is Mysteryland zelfs een van de toonaangevende elektronische muziekfestivals ter wereld.

Het televisieprogramma is uitgezonden op 23 en 29 september 2018 op RTL7. Heeft u het programma gemist? Geeft niet! Hieronder kunt u het programma nog eens terugzien.

 

 

Belang van merkregistratie
Uit het filmpje kunt u opmaken dat het van groot belang is dat u uw intellectuele eigendom niet alleen goed vastlegt, maar ook bewaakt en beschermt. U wilt uiteraard niet dat inbreukmakers met uw merk, model, uitvinding of idee aan de haal gaan en zodoende ten onrechte van uw succes een graantje mee proberen te pikken. Niet voor niets sluit festivaldirecteur Carina Kornfield het item af met “Het waardevolste bezit van uw bedrijf, is uw merk!”

Vragen over bescherming en handhaving van uw intellectuele eigendom?
Mocht u naar aanleiding van het item vragen hebben, schroom dan niet om met onze intellectueel eigendomsrechtadvocaten contact op te nemen. Zij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 072 – 511 40 32 (keuzeoptie 2), of per e-mail: meijer@ckh-advocaten.nl of vanderboom@ckh-advocaten.nl. Wilt u overigens vrijblijvend advies over de registratie van uw merk of model, aarzel dan niet en neem dan vrijblijvend contact op met merkenbureau Registreermijnmerk. Het merkenbureau is telefonisch bereikbaar onder nummer 072 – 303 34 46 of per e-mail: info@registreermijnmerk.nl.

 

Meer informatie?

Heeft advies of meer informatie nodig over dit onderwerp? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op met CKH Advocaten.

Naam(Vereist)

Deze blog is geschreven door

Gerelateerde berichten