De plannen waren er al een tijdje, maar nu is het dan toch echt zo ver: CKH Advocaten opent op 1 januari 2018 een nieuwe vestiging, in Amsterdam. CKH Advocaten Amsterdam is vooral bedoeld om de groeiende zakelijke klantenkring in en rondom Amsterdam beter en sneller te kunnen bedienen. Dit laatste geldt overigens ook voor buitenlandse klanten; de praktijkvoering van CKH Advocaten is de laatste jaren steeds internationaler geworden.

Advocatenkantoor in Amsterdam
Na vestigingen in Alkmaar en Hoorn is Amsterdam dus nu aan de beurt. Ons nieuwe kantoor is gevestigd in het karakteristieke kantoorgebouw “Oficio”, een unieke locatie aan de Paasheuvelweg te Amsterdam Zuidoost. Midden tussen een groot aantal vooraanstaande bedrijven, waaronder de (hoofd)kantoren van Telfort, Ikea, Manpower, ING en ABN AMRO en nabij sociale ontmoetingsplaatsen zoals de Johan Cruijff Arena, de Ziggo Dome en het bruisende winkelcentrum De Amsterdamse Poort, hebben wij onze ideale locatie gevonden. Bovendien is er naast de centrale ligging en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer voldoende parkeergelegenheid voor de klanten in de onder het gebouw gelegen parkeerkelder.

Met het openen van een derde vestiging komen wij dus tegemoet aan onze steeds groter wordende klantenkring, zowel binnen als buiten Nederland, en kunnen wij onze klanten uit de omgeving van Amsterdam nog beter bedienen met de specialistische kennis en daadkracht die wij gewend zijn te etaleren. Dus ook voor de vestiging Amsterdam geldt het motto “altijd op het scherp van de snede”.

Wij zijn verheugd om onze bestaande en ook nieuwe relaties in Amsterdam te kunnen ontvangen en heten eenieder van harte welkom om ons pand te komen bezichtigen of om nader kennis te maken!

Adresgegevens vestiging Amsterdam:
CKH Advocaten Amsterdam B.V.
Paasheuvelweg 1
1105 BE  AMSTERDAM

CKH Advocaten
4.7
Gebaseerd op 29 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Meer informatie?

Heeft advies of meer informatie nodig over dit onderwerp? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op met CKH Advocaten.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.