Over ons

Onze moderne veelkleurige samenleving vereist kleurrijke advocaten. Met visie, met inzicht, met bravoure en vooral met een geheel eigen stijl. CKH Advocaten B.V. is een eigentijds advocatenkantoor. Onze vestigingen bevinden zich enerzijds in het centrum van Noord-Holland Noord, kantorenpark Boekelermeer in Alkmaar en anderzijds in het centrum van West-Friesland aan de Geldelozeweg in Hoorn (bezoekadres, alleen op afspraak).

We zijn gespecialiseerd in nagenoeg alle rechtsgebieden. Dynamische rechtsgebieden, als arbeidsrecht, vastgoedrecht, ondernemersrecht, familierecht, intellectuele eigendom en sportrecht staan bij ons in kennis en kunde op een voetstuk. Daarnaast hebben wij ruime ervaring op de juridische terreinen van insolventierecht, verzekeringsrecht, vervoersrecht, erfrecht, bestuurs- en procesrecht, aansprakelijkheidsrecht en (economisch) strafrecht.

Het uitgangspunt van CKH Advocaten B.V. is helder. Graag behartigen wij uw belangen. Voor ´het gerecht`, maar zeker ook in adviserende zin. Juist om langdurige en kostbare juridische procedures te voorkomen. En altijd op het scherp van de snede!

Oxfam Novib

Oxfam Novib

Mail of bel ons direct!
072 511 40 32