VACATURE JURIDISCH SECRETARESSE (M/V) – SOLLICITATIERONDE GESLOTEN

CKH Advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor in Alkmaar en omgeving. Gevestigd op het zakelijk bedrijvencentrum Boekelermeer, aan één van de grootste uitvalswegen van Alkmaar. Een kantoor dat een brede ondernemingsgerichte praktijk voert, met gespecialiseerde aandacht voor het arbeidsrecht, het vennootschaps- en ondernemingsrecht, het bouw- en huurrecht en intellectueel eigendomsrecht. Daarnaast is het kantoor ook gespecialiseerd in meer particuliere disciplines.

Voor spoedige indiensttreding zoeken wij voor een minimale arbeidsduur van 24-32 uur per week een:

JURIDISCH SECRETARESSE (M/V)

Voor de vacature geldt dat u een opleiding tot juridisch secretaresse of een daaraan gelijkwaardige opleiding hebt gevolgd, dat u beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, dat u kennis hebt van Word, Windows en eventueel Fidura, dat u stressbestendig bent en dat u de minimale leeftijd hebt van 23 jaar. Werkervaring bij een advocatenkantoor strekt tot aanbeveling. Daarnaast geldt dat u zowel zelfstandig als in kantoorverband kunt werken. Geboden wordt een aantrekkelijke en afwisselende baan bij een druk advocatenkantoor met een zeer gevarieerde praktijk, met een goed arbeidsvoorwaardenpakket, dat in overeenstemming zal zijn met de functie en ervaring.

Indien u geïnteresseerd bent in deze vacature, dan wordt u uitgenodigd om binnen 2 weken een sollicitatiebrief met curriculum vitae te sturen aan CKH Advocaten (www.ckh-advocaten.nl), Toermalijnstraat 9A te (1812 RL) Alkmaar, ter attentie van de heer mr. E. Hoekstra, bij wie ook telefonisch informatie over de vacature ingewonnen kan worden op telefoonnummer 072 – 511 40 32. Uw sollicitatiebrief e-mailen (hoekstra@ckh-advocaten.nl) kan natuurlijk ook.

Mail of bel ons direct!
072 511 40 32