Vastgoed en huurrecht

Een breed rechtsgebied
Vastgoed en huurrecht regelt alle juridische zaken die zijn gerelateerd aan vastgoed. Inclusief ondersteuning, advies en informatie. Aan de ondernemer in de vastgoedsector, die ernaar streeft om efficiënt en snel zijn plannen te realiseren. Maar bijvoorbeeld ook aan de verhuurder, die problemen heeft met zijn huurder.

Gevraagd maar zelfs ook ongevraagd advies
Projectontwikkelaars, aannemers en architecten maken regelmatig gebruik van onze juridische expertise. Maar ook vele vastgoedadviseurs, zoals makelaars, notarissen en adviesbureaus kunnen wij tot onze clientèle rekenen. Vaak werken onze advocaten op contractbasis voor hun cliënten. Daarmee raken zij vertrouwd met de materiële zaken van hun opdrachtgevers, krijgen zij het beste inzicht en overzicht en kunnen zij gevraagd en vaak zelfs ook ongevraagd adviseren. Onder het motto: voorkomen is beter dan genezen. Actief meedenken met de cliënt, dat is waar wij voor staan.

Planmatige projectontwikkeling, koop en verkoop en huur en verhuur zijn speciale vakgebieden binnen het vastgoedrecht op ons kantoor.

Onze gespecialiseerde advocaat:

Mail of bel ons direct!
072 511 40 32