Presentatie: De weg van idee naar product of dienst

 

Recentelijk (21-6-2018) heeft advocaat en merkengemachtigde mr. Kees Meijer in het kader van de University Awards een presentatie gehouden voor een groot aantal ondernemers van de JCI Alkmaar, zijnde een organisatie die zich inzet voor persoonlijke ontwikkeling van haar leden en diverse goede doelen en projecten.

De presentatie had als titel “De weg van idee naar product of dienst”. Met gebruik van duidelijke, praktijkgerichte voorbeelden heeft Kees uitleg gegeven over de te nemen (vervolg)stappen op het moment dat u een idee heeft wat u graag wenst (door) te ontwikkelen tot daadwerkelijk een product of dienst waarmee u ook echt de markt op kunt. Daarbij kwam onder meer aan de orde of en zo ja, hoe u uw idee kunt beschermen en wat er allemaal bij komt kijken. Onderwerpen als (bescherming via) de handelsnaamwet, het merkenrecht, het modellenrecht, het auteursrecht (ook wel copyright genoemd), het octrooirecht (ook wel patent genoemd), i-DEPOTS en geheimhoudingsovereenkomsten (ook wel nda’s genoemd) kwamen tijdens de presentatie ruimschoots aan bod.

De sheets van de presentatie kunt u hier terugvinden.

Heeft u over de presentatie vragen, of heeft u zelf een idee en weet u niet waar en hoe u moet beginnen om dit idee tot leven te brengen en/of zoekt u daarvoor de gewenste bescherming, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met mr. Kees Meijer. Hij is bereikbaar onder nummer 072 – 511 40 32 (keuze optie 2) of via de e-mail: meijer@ckh-advocaten.nl.

 

CKH Advocaten
4.7
Gebaseerd op 29 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Meer informatie?

Heeft advies of meer informatie nodig over dit onderwerp? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op met CKH Advocaten.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.