Handel & Distributie

Het gehele spectrum van in- en verkoop van goederen en diensten, het opzetten van in- en verkoop c.q. afzetkanalen en alles wat daar tussenin zit, komt eigenlijk samen in de sector Handel & Distributie.

Juridisch advies nodig? Neem vandaag nog contact op

Samenwerkingsverbanden

Het gaat dan steeds om het snijvlak waarop leveranciers, handelaren, distributeurs, wederverkopers, vervoerders, expediteurs en andere logistieke partijen elkaar ontmoeten/met elkaar samenwerken en de juridische figuren die daar vaak mee samenhangen. Denk daarbij aan distributie, franchise, agentuur, opslag, fulfilment, dropshipping, marktshipping, vervoer en logistiek. Stuk voor stuk samenwerkingsverbanden om goederen of diensten te (kunnen) verkopen via bepaalde afzetkanalen. En afhankelijk van de type business dient er vervolgens voor een bepaalde contractvorm te worden gekozen. In de praktijk blijkt dit vaak een lastige keuze te zijn. De advocaten en specialisten van CKH Advocaten zijn bij uitstek gespecialiseerd en ervaren in het begeleiden van deze vraagstukken. Iedere keer weer is het een uitdaging, dat samen met de cliënt tot een goed einde moet worden gebracht. Nooit standaardwerk, altijd maatwerk.

Uw advocaat in de sector handel & distributie

Onze advocaten en juristen van de sector Handel & Distributie maken regelmatig het verschil. Zij hebben een uitgebreide en specifieke kennis van de verschillende vormen van nationale en internationale handelscontracten en daarbij behorende algemene voorwaarden. Met hun ruime praktijkervaring kunnen zij ondernemers in deze sector uit zowel binnen- als buitenland optimaal juridisch ondersteunen.

Rechtsgebieden bij deze sector

Onze Handel & Distributie specialisten