mr. D.M. Bons

Advocaat

Vestiging

Alkmaar

Mobiel

+31646462211

Telefoonnummer

088-0117715

Opleiding

Rechtsgeleerdheid

I look at obstacles as opportunities

Jon Jones

mr. D.M. Bons (Damian)

Advocaat

Kansen zien waar andere obstakels zien, dat maakt mijn werk leuk. Ik streef altijd naar een goede balans tussen zakelijkheid en het menselijke aspect. Ik heb het vermogen processen en dossiers goed te analyseren, herontwerpen en structureel te verbeteren. Plannen en organiseren om korte – en lange termijn doelstellingen scherp in het oog te houden is daarbij mijn strategie. Als persoon ben ik klantgericht, praktisch ingesteld, probleemoplossend maar vooral een harde werker. Deze taakgerichte eigenschappen komen goed van pas bij CKH Advocaten waar wij altijd voor kwaliteit gaan en er een schepje bovenop doen.

Damian is sinds het begin van 2023 als advocaat verbonden aan CKH Advocaten. Hij heeft daarvoor gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is daar afgestudeerd in de richting Informatierecht. Zo schreef hij zijn scriptie over de wijze waarop het recht op vergetelheid NFT-tussenpersonen beïnvloed.

Naast zijn studie heeft Damian meegewerkt aan verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van privacy, is hij werkzaam geweest voor de gemeente Amstelveen en Aalsmeer als privacy medewerker en heeft hij jaren bedrijven geadviseerd op het gebied van ICT. Binnen CKH Advocaten richt Damian zich dan ook op vraagstukken op het gebied van Privacyrecht en ICT recht. Daarnaast adviseert en procedeert Damian met een focus op het Intellectuele Eigendomsrecht.

Damian is lid van de Vereniging voor Intellectuele Eigendom/AIPPI Nederland, AIPPI International en de Vereniging voor Jonge Privacy Advocaten Nederland/JPAN.

Het laatste nieuws