mr. drs. B.C.Ch. Poelmans

Advocaat

Vestiging

Alkmaar

Mobiel

+31615322275

Telefoonnummer

088-0117712

Opleiding

Rechtsgeleerdheid & Klinische- en Gezondheidspsychologie

Be yourself. Everyone else is already taken.

Oscar Wilde

mr. drs. B.C.Ch. Poelmans (Birgitta)

Advocaat

Birgitta studeerde naast Klinische- en Gezondheidspsychologie ook Ondernemingsrecht en specialiseerde zich in het Intellectuele Eigendomsrecht aan de Universiteit Leiden. In 2011 begon zij haar juridische carrière bij een groot merkenbureau, om vervolgens in 2017 de overstap te maken naar Merkenbureau Registreermijnmerk.

Birgitta is tevens gecertificeerd merkengemachtigde. In januari 2017 behaalde zij haar diploma van de Beroepsopleiding Benelux Merken- en Modellengemachtigden. Het keurmerk BMM Erkend Merkengemachtigde is een kwaliteitskeurmerk van merkengemachtigden in het leven geroepen door de BMM (Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht).

Birgitta heeft ruime ervaring op het gebied van merken-, modellen-, handelsnaam- en auteursrecht. Bij Merkenbureau Registreermijnmerk hield zij zich voornamelijk bezig met het coördineren en bewaken van (internationale) merkenportfolio’s en het adviseren van cliënten. In 2022 heeft zij de overstap gemaakt naar CKH Advocaten om haar cliënten nog beter bij te kunnen staan.

Plezier in haar werk haalt zij onder meer uit het bijstaan van zelfstandig ondernemers en ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf. “Om in deze tijden succesvol te zijn als zelfstandige, moet je niet alleen keihard werken, maar je bovendien verdiepen in randzaken zoals bijvoorbeeld de vindbaarheid van je bedrijf op internet en merkbescherming. Deze ondernemers zijn vaak extra dankbaar voor, omdat ze meer tijd overhouden om zich te richten op hun eigen vakgebied.”

Het laatste nieuws