mr. B.F. Mulder (Bonne)

Advocaat

Als cliënt hebt u een doel voor ogen. Ik adviseer u over de juridische mogelijkheden en de gevolgen en probeer dit zo volledig en begrijpelijk mogelijk te doen. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk een vertaalslag te maken tussen de theorie en de praktijk. Juridisch jargon is leuk voor juristen, maar u dient uiteindelijk een keuze te maken. Daarom vind ik het belangrijk dat u elke stap begrijpt en dat u volledig achter uw keuze staat.

Ik ben pragmatisch en doelgericht ingesteld. Met uw doel in het achterhoofd zal ik voor u een juridisch kader schetsen. Het streven is om met een minimale inspanning een maximaal resultaat voor u te behalen. Indien het nodig is, zal tot het uiterste worden gegaan om dit resultaat te bereiken. U kunt op mij rekenen dat ik gemaakte afspraken altijd zal nakomen. Hiervoor zal ik mij maximaal inspannen.

Ik sta los van pessimisme of optimisme. Ik ben een realist en ik richt mij op de feiten. De realiteit zal ik niet mooier schetsen dan hij is. Valse hoop probeer ik zoveel mogelijk te vermijden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat de kansen en de risico’s zijn. Echter, als advocaat ben ik de meest partijdige partij die er maar kan zijn. Ik zal richting uw wederpartij altijd zeggen “dat u gelijk hebt”. Ik zal altijd strijden voor uw doel en uw belang. Dat staat voorop!

Only lawyers and painters can turn white to black

Henry George Bohn

Gespecialiseerde rechtsgebieden