mr. C. Hofmans

Advocaat

Vestiging

Amsterdam

Mobiel

+31654292742

Opleiding

Rechtsgeleerdheid

In the last analysis, our every right is only worth what our lawyer makes it worth.

Robert Kennedy

mr. C. Hofmans (Charles)

Advocaat

Advocaat zijn in Amsterdam is fantastisch. Hier gebeurt het. Het is een snelle wereld, je moet snel schakelen, snel beslissingen nemen en de communicatielijnen zijn kort. Dat past bij mij. We staan hier zij aan zij met heel veel ondernemers. Hun belangen in conflicten met andere ondernemers, particulieren of organisaties blijven boeiend, vandaar dat ik mij heb toegelegd op ondernemingsrecht, arbeidsrecht en beslag- en executierecht. Het zijn steeds weer nieuwe situaties die een adequaat antwoord vragen. Vaak liggen er grote financiële belangen aan ten grondslag en soms dreigt zelfs het voortbestaan van een onderneming in gevaar te komen. Met mijn kennis van zaken ga ik vol voor de belangen van mijn cliënten. Ik kan niet tegen onrecht.

Charles is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Incasso – en Procesrecht Advocaten (VIA).

Charles heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Het laatste nieuws