mr. M.M.H. Sangers

Advocaat

Vestiging

Amsterdam

Mobiel

+31630603746

Telefoonnummer

Opleiding

Rechtsgeleerdheid

Change is the law of life. And those who look only to the past or present are certain to miss the future.

John F. Kennedy

mr. M.M.H. Sangers (Michelle)

Advocaat

Als ondernemer hoort u vooral bezig te zijn met waar uw passie ligt: het ondernemen. Ondernemen houdt echter ook in dat u te maken krijgt met wetgeving, regels, contracten en wellicht conflicten. Met alle juridische vraagstukken die u als ondernemer (of als particulier) raken, kunt u bij mij terecht. Ik adviseer u graag en als de situatie daarom vraagt zal ik uw belangen ook in de rechtszaal behartigen.

Bij het onderzoeken van uw rechtspositie kunt u van mij persoonlijke aandacht en een scherpe analytische blik verwachten. Ik kijk en denk graag met de ondernemer mee en ik schenk ondernemerswensen graag in juridische (klare) taal. Als advocaat ben ik bovendien graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zodat ik u tijdig kan adviseren om op bepaalde juridische veranderingen in te spelen zodat u in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan.

Michelle is sinds 2021 als advocaat verbonden aan CKH Advocaten en houdt kantoor in onze vestiging in Amsterdam. Michelle adviseert en procedeert frequent over juridische geschillen in allerlei vormen en maten.

Cliënten waarderen Michelle om haar scherpe juridische analyse, proactieve houding, servicegerichtheid en creativiteit.

Michelle is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen in de specialisaties ‘Ondernemingsrecht’ en ‘Burgerlijk Recht’, waarbij zij zich ook heeft toegelegd op het insolventierecht. Hierdoor heeft zij een brede blik op het recht ontwikkeld en kan zij u zowel in goede als in slechte tijden adviseren.

Het laatste nieuws