mr. N. Lubach (Niels)

Advocaat

Het procederen, de spanning, de diepgang, daar hou ik van. Belangen van cliënten verdedigen en met feiten en gegevens een zo mooi mogelijk resultaat behalen. Het is een samenspel, steeds adequaat reageren op hetgeen de andere partij voorschotelt. Dat vraagt om snel denken, snel schakelen, snel inspelen op de situatie en dat past bij mij. Ik ben ad rem, vlot gebekt en ik blijf onder alle omstandigheden rustig. Ik behoud het overzicht, denk vooruit, heb oog voor het grotere geheel en heb daarbij altijd de ondernemer in mijn achterhoofd. Met de ontwikkeling van onroerend goed en de bouw groeide ik op en het is mooi dat ik me daarop heb kunnen toeleggen binnen CKH Advocaten. Wij zijn recht-door-zee advocaten, ondernemend, niet te formeel en we willen groeien. Samen tot iets moois komen. We zien kansen, springen erop in en zijn gefocust op de groei van onze onderneming en de mooie ontwikkelingen in de advocatuur.

Niels heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Huurrecht & Vastgoedrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

I have no idols. I admire work, dedication and competence.

Ayrton Senna

Gespecialiseerde rechtsgebieden