mr. R. van Viersen

Advocaat

Vestiging

Utrecht

Mobiel

+31634853777

Telefoonnummer

Opleiding

Rechtsgeleerdheid

Tactiek is weten wat te doen als er iets te doen is. Strategie is weten wat te doen als er niets te doen is.

Sawielly Tartakower

mr. R. van Viersen (Rick)

Advocaat

Voor cliënten het optimale resultaat bereiken, dat is mijn passie. Dit doe ik door strategisch te werk te gaan, waarbij ik alle procesrechtelijke mogelijkheden benut, indien de zaak daar om vraagt. Dagvaarden, beslag leggen en/of het faillissement aanvragen van wederpartijen, het hoort thuis in mijn juridische pallet aan werkzaamheden. Vanzelfsprekend vormen dit soort werkzaamheden geen doel op zich. Bij voorkeur voorkom ik juridische geschillen door waterdichte overeenkomsten en algemene voorwaarden op te stellen voor mijn cliënten. Indien er toch een geschil ontstaat, dan ga ik er met gestrekt been in.

Omdat ik zelf ondernemer ben, weet ik wat mijn cliënten van mij verlangen. Geen onnodig lange en ingewikkelde adviezen, maar scherpe adviezen die direct duidelijk maken hoe de kansen liggen. Dát is waar mijn cliënten behoefte aan hebben. Ik ga ook graag naast mijn cliënten op de stoel als ondernemer zitten; samen zorgen dat de juridische zaken op orde komen, zodat de cliënt zich daar geen zorgen meer om hoeft te maken.

Rick heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebied geregistreerd:

Algemene praktijk

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Het laatste nieuws