UNIEKE SAMENWERKING TUSSEN CKH ADVOCATEN, RICO VERHOEVEN EN HEEL NEDERLAND WERKT

UNIEKE SAMENWERKING TUSSEN CKH ADVOCATEN, RICO VERHOEVEN EN HEEL NEDERLAND WERKT

 

Het zal bijna niemand ontgaan zijn: Rico Verhoeven heeft verleden week een vacatureplatform gelanceerd onder de naam ‘Heel Nederland Werkt’ (www.heelnederlandwerkt.nl). Daarmee belicht hij de steeds groter wordende groep werkzoekenden als gevolg van de coronacrisis. Dat doet hij samen met zogenaamde ‘jobfluencers’, onder wie Humberto Tan, Igone de Jongh, Ronnie Flex, Kjeld Nuis, Jandino Asporaat, Dennis Weening, Najib Amhali, Bram Krikke en Nicolette Kluijver.

Heel Nederland Werkt is een prachtig, positief en inspirerend initiatief waarmee werkgelegenheid en scholing worden gecreëerd voor werkzoekenden. Alle betrokken partners en partijen die aan het platform verbonden zijn doen dit geheel belangeloos.

Met gepaste trots kunnen wij melden, dat CKH Advocaten dit unieke project gaat ondersteunen door het geven van juridisch advies. Bij het vinden van een baan spelen immers ook vaak juridische en arbeidsrechtelijke vraagstukken, zoals over arbeidscontracten, ontslag, proeftijd en ziekte. Daarom wil Heel Nederland Werkt de bezoekers van het platform de mogelijkheid van gratis eerstelijns juridisch advies kunnen bieden. Vanzelfsprekend maken wij dit graag mogelijk.

Inmiddels is een virtueel callcenter ingericht met behulp van Dufaco ICT waarin de arbeidsrechtspecialisten van onze verschillende vestigingen dagelijks plaatsnemen om de werkzoekenden te helpen.

Heel Nederland Werkt, en wij werken mee!

CKH Advocaten

 width=

 

Meer informatie?

Heeft advies of meer informatie nodig over dit onderwerp? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op met CKH Advocaten.

Naam(Vereist)

Deze blog is geschreven door

Gerelateerde berichten