Vacature Registreermijnmerk.nl

(VERGEVORDERDE) STUDENT-STAGIAIR MERKENRECHT

Ons merkenbureau Registreermijnmerk.nl is een bureau dat gespecialiseerd is in het recht van het intellectuele eigendom, waaronder het merkenrecht, modellenrecht, handelsnaam- en domeinenrecht, auteursrecht en octrooirecht. In korte tijd is Registreermijnmerk.nl uitgegroeid tot een merkenbureau dat internationaal opereert met uiteenlopende klanten, zoals multinationals, het midden- en kleinbedrijf en startups. Wat Registreermijnmerk.nl onderscheidt, is dat zij altijd de beste prijs- en kwaliteitsverhouding aanbiedt en de in het intellectuele eigendom gespecialiseerde advocaten van het ons kantoor waar nodig juridische ondersteuning bieden.

Vanwege de snelle groei van de praktijk van Registreermijnmerk.nl heeft zij ruimte voor een enthousiaste en gemotiveerde student-stagiair. Studeer je rechten (HBO/WO), zit je in het laatste jaar van je studie of ben je net afgestudeerd, heb je al kennis gemaakt en opgedaan met het intellectuele eigendom, het merkenrecht in het bijzonder, heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en wil je kijken of een beroep als merkgemachtigde iets voor jou is? Aarzel dan niet en stuur een korte motivatiebrief voorzien van jouw cv naar mr. K. Meijer (bij voorkeur per e-mail: info@registreermijnmerk.nl of meijer@registreermijnmerk.nl).

De stage is bij uitstek geschikt om kennis te maken met de internationale praktijk van een zeer snel groeiend merkenbureau. Registreermijnmerk.nl biedt je namelijk de kans om in overleg 8-12 weken volledig mee te draaien in deze uitdagende praktijk. Daarbij wordt wel het nodige van je verwacht. Je helpt namelijk mee met het doen van (complexe) merk- en jurisprudentieonderzoeken, het opstellen van klassenvoorstellen, het voeren van bezwaar- en oppositieprocedures en schrijft waar nodig inbreukmakers aan. Ook lever je een actieve bijdrage aan de inrichting van de processen van Registreermijnmerk.nl op basis van de behoeften van de klant en het vertalen naar een optimale dienstverlening. Verder adviseer je klanten, ben je ondernemend ingesteld en probeer je met Registreermijnmerk.nl concrete commerciële successen te behalen. Bevalt het van weerszijden, dan bestaat er de mogelijkheid om na afronding van je stage bij Registreermijnmerk.nl in dienst te treden.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met mr. K. Meijer via 072 5114032 (keuzeoptie 2).

INMIDDELS IS DE INSCHRIJVING GESLOTEN

1429853_CKH_Registeermijnmerk_logo_groot fb logo

 

Meer informatie?

Heeft advies of meer informatie nodig over dit onderwerp? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op met CKH Advocaten.

Naam(Vereist)

Deze blog is geschreven door

Gerelateerde berichten