mr. A.M. Thomas

Home > Advocaten > mr. A.M. Thomas

The time is always right, to do what is right. – Martin Luther King Jr.

 

mr. A.M. Thomas (Amy)

Advocaat

Wij CKH Advocaten zijn ambitieus, altijd bereid om een extra stap te doen en continu op zoek naar juridische (on)mogelijkheden. Dankzij de vele specialisaties die ons kantoor rijk is kunt u met vele vragen bij ons terecht. Wij adviseren, bemiddelen, onderhandelen en procederen. Bij ons bestaan geen standaard oplossingen, maar wij maken het ook niet moeilijker dan nodig is.

Bij mij kunt u terecht voor zowel vragen over privaatrechtelijke kwesties (bouwrecht, huurrecht en het algemeen verbintenissenrecht) als vragen over bestuursrechtelijke kwesties (Awb, Wabo en de APV). Mijn bijzondere interesse gaat uit naar het grensgebied van het civiel- en bestuursrecht.

Amy is in 2019 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam, met de specialisatie Staats- en bestuursrecht. In dat kader is zij werkzaam geweest in Justitiële Inrichtingen en diverse advocatenkantoren in Amsterdam. Sinds begin 2020 is zij werkzaam bij CKH Advocaten.

VoornaamAmy
VoorlettersA.M.
AchternaamThomas
Mobiel06 5588 1188
E-mailthomas@ckh-advocaten.nl
FunctieAdvocaat
OpleidingVrije Universiteit Amsterdam
VestigingAlkmaar, arrondissement Noord-Holland

Nader contact met CKH Advocaten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden nader in contact met onze advocaten komen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Bel ons direct! 072 511 40 32