CKH Advocaten is een toonaangevend en modern advocatenkantoor met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam en Utrecht en met bezoeklocaties in Rotterdam en Hoorn. Al onze kantoren zijn zonder uitzondering op vooraanstaande bedrijfslocaties gehuisvest, goed bereikbaar en modern ingericht. Midden ook tussen de ondernemers en bedrijven, daar voelen wij ons thuis

Door ondernemers,
voor ondernemers

Over CKH Advocaten

Door ondernemers voor ondernemers                                                               
CKH Advocaten is opgericht door ondernemers en voor ondernemers. Dit stelt ons in staat iedere situatie te benaderen vanuit juridisch perspectief, maar ook als mede ondernemer. Hierdoor begrijpen wij ondernemers volledig en kunnen wij hen al 100 jaar van de beste juridische hulp voorzien.

Toegankelijk, snel en resultaatgericht
CKH Advocaten biedt kwaliteit en snelheid aan iedere soort ondernemer, groot en klein. De cliënt staat altijd centraal. Snelle communicatie, goede bereikbaarheid, duidelijke en heldere adviezen. Zo weet jij zo snel mogelijk waar jij aan toe bent en wat jouw opties zijn.

De oplossing voor iedere soort ondernemer
Ondernemers zijn actief in verschillende sectoren waaraan weer verschillende rechtsgebieden verbonden zijn. CKH Advocaten biedt daarom een breed aanbod aan juridische dienstverlening. Ons team aan advocaten is specifiek afgestemd op onze brede juridische dienstverlening. Onze advocaten zijn energiek, gedreven, strijdlustig en uiterst gespecialiseerd. Iedere ondernemer krijgt bij ons een uiterst gespecialiseerde advocaat die jou niet alleen begrijpt als ondernemer maar ook écht voor jou vecht.

0
Jarig bestaan
0
Advocaten & Juristen
0
Jaar van oprichting
0
Vestigingen

CKH Advocaten is de gemeenschappelijke naam waaronder de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid CKH Advocaten B.V. (KvK 68443005), CKH Advocaten Amsterdam B.V. (KvK 69922136) en CKH Advocaten Utrecht B.V. (KvK 78733286) naar buiten treden in het kader van een tussen hen bestaande samenwerking. Alle kantoren voeren een eigen administratie en nemen volledig zelfstandig en onafhankelijk deel aan het handelsverkeer. Aan cliënten (of andere derden) wordt telkens duidelijk gemaakt met welk kantoor c.q. welke entiteit hij te maken heeft en/of contracteert. Daarbij geldt als vuistregel dat de fysieke vestiging (advocatenkantoor) in Alkmaar, alsmede de bezoeklocaties Rotterdam, Hoorn en Hoofddorp door CKH Advocaten B.V. wordt geëxploiteerd, terwijl de fysieke vestiging (advocatenkantoor) in Amsterdam wordt geëxploiteerd door CKH Advocaten Amsterdam B.V. en fysieke vestiging (advocatenkantoor) in Utrecht wordt geëxploiteerd door CKH Advocaten Utrecht B.V.