Over ons

Home > Over ons

CKH Advocaten

CKH Advocaten is een toonaangevend en modern advocatenkantoor met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam en Utrecht en met bezoeklocaties in Rotterdam en Hoorn. Al onze kantoren zijn zonder uitzondering op vooraanstaande bedrijfslocaties gehuisvest, goed bereikbaar en modern ingericht. Midden ook tussen de ondernemers en bedrijven, daar voelen wij ons thuis.

Wie wij zijn

Aan het advocatenkantoor zijn 18 advocaten verbonden. Betrokken, ondernemende en ambitieuze advocaten, ieder met een eigen specialisatie op een specifiek rechtsgebied. Advocaten die samen alle rechtsgebieden beheersen, die werkzaam zijn in een collegiale en sfeervolle werkomgeving. Eigenzinnige advocaten ook, die er een hekel aan hebben om te verliezen en om ongelijk te krijgen. Die elkaar scherp houden en uitdagen.

CKH advocaten willen vooral kwaliteit bieden, gekoppeld aan klantgerichtheid en snelheid. Bij CKH Advocaten staat de cliënt volledig centraal. Geen poespas ook, korte communicatielijnen, goede bereikbaarheid, duidelijke en heldere adviezen. Dat mag je nu eenmaal van een moderne advocaat verwachten.

Bij CKH Advocaten werken alleen maar advocaten die ook daadwerkelijk advocaat willen zíjn. Die zich willen onderscheiden van de middelmaat en zelfbewust zijn. Die niet alleen dingen beloven, maar ook daadwerkelijk doen. Wij staan voor onze cliënten, no matter what. Wij hebben alle rechtsgebieden in huis, wij beheersen het recht.

CKH Advocaten: wij bedrijven een nieuwe vorm van advocatuur!

 

Over onze organisatie

‘CKH Advocaten’ is de gemeenschappelijke naam waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CKH Advocaten B.V. (KvK 68443005) en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CKH Advocaten Amsterdam B.V. (KvK 69922136) naar buiten treden in het kader van een tussen hen bestaande samenwerking. Deze samenwerking is ingegaan per 1 januari 2018; vanaf deze datum treden zij samen naar buiten onder de naam ‘CKH Advocaten’. Beide kantoren voeren een eigen administratie, beide kantoren nemen volledig zelfstandig en onafhankelijk deel aan het handelsverkeer. Aan cliënten (of andere derden) wordt telkens duidelijk gemaakt met welk kantoor c.q. welke entiteit hij te maken heeft en/of contracteert.

WAARDEN VAN ONS KANTOOR

125

Jaren ervaring

52871

Dossiers

1923

Jaar van oprichting

4

Vestigingen

Bel ons direct! 072 511 40 32