Rechtsgebieden

Wij leveren juridische dienstverlening op verschillende rechtsgebieden. Elk facet vraagt om specifieke kennis en aandacht, daarom beschikken wij enkel over uiterst gespecialiseerde advocaten. Zodanig dat wij u voor iedere rechtsvraag een moderne, vakkundige advocaat met een kennisspecialisatie kunnen bieden. Bent u op zoek naar een betrokken, ambitieuze en gespecialiseerde advocaat? Wij staan u graag bij!

Veelgestelde vragen

In de wereld van het recht komen, zijn tal van rechtsgebieden te onderscheiden. Een rechtsgebied is een geheel van rechtsregels dat betrekking heeft op een specifiek onderdeel van het recht. Denk bijvoorbeeld aan regels die de wetgever heeft opgesteld over huur en verhuur. Die regels hebben betrekking op het huurrecht. CKH Advocaten beschikt over advocaten die gespecialiseerd zijn in een of meerdere rechtsgebieden. Zij hebben zich dus echt verdiept in dat ene rechtsgebied. Logisch ook, want als u een vraag heeft over een bedrijfsovername heeft het niet zoveel zin om die vraag te stellen aan een advocaat die gespecialiseerd is in echtscheidingen. In dat geval heeft u behoefte aan een advocaat die over ruime ervaring en specialistische kennis beschikt over het rechtsgebied ondernemingsrecht. Dit noemen wij rechtshulp op maat. Bij CKH Advocaten bent u aan het juiste adres voor zeer uitgebreide specialistische juridische dienstverlening.

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in een bepaald rechtsgebied kunt u te allen tijde op CKH Advocaten rekenen. Onze advocaten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun specifieke rechtsgebied en zullen u tijdig hierover informeren waar nodig. Elk rechtsgebied heeft immers betrekking op specifiek voor het onderwerp toepasselijke regels. Hier weet onze advocaat in kwestie te allen tijde raad mee. Wij kennen de kleine lettertjes en weten van wanten, waardoor we altijd een geschikte advocaat aan u kunnen toewijzen.

Een overzicht van al onze rechtsgebieden treft u hierboven. Klik op het rechtsgebied waar u hulp en/of ondersteuning bij nodig hebt en u komt direct op de juiste pagina. Daar ziet u ook gelijk welke advocaten wij voor u ter beschikking hebben om u te ondersteunen. Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste advocaat om u met raad en daad bij te staan.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een rechtsvraag heeft en niet weet onder welk rechtsgebied dat valt. Om u daarbij te helpen hebben wij bij de afzonderlijke rechtsgebieden zogenaamde subrechtsgebieden vermeld. Dat zijn onderdelen van het betreffende rechtsgebied. Zo valt bijvoorbeeld het merkenrecht onder het rechtsgebied intellectueel eigendomsrecht. Wordt u bijvoorbeeld ten onrechte beticht van merkinbreuk, dan kan een in het intellectueel eigendomsrecht, meer in het bijzonder in het merkenrecht gespecialiseerde advocaat u helpen om tegen deze aantijging verweer te voeren.

CKH Advocaten kan u bijstaan met alle soorten vragen, dus ook onder welke rechtsgebied uw kwestie valt. Voordat u een afspraak met ons maakt hoeft u dit nog niet te weten. Wij gaan samen met u in gesprek om zo een in het betreffende rechtsgebied gespecialiseerde advocaat aan u toe te wijzen. Blijkt uit onze kennismaking dat uw rechtsvraag om meer expertise vraagt van andere rechtsgebieden? In dat geval zullen wij tevens een advocaat inschakelen die u ook op dat gebied passend kan ondersteunen.