Arbeidsrecht

Advocaat arbeidsrecht Amsterdam

Arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied: de belangen van werkgever en werknemer staan vaak haaks op elkaar en de partijen hebben veelal te maken met het ontslagrecht. Werkgever en werknemer doen er dan ook goed aan om te kiezen voor duidelijke arbeidscontracten en arbeidsvoorwaarden of, bij een zzp’er, een overeenkomst van opdracht. In ieder geval helderheid vooraf over de inhoud van de samenwerking om kostbare en langdurige gerechtelijke procedures achteraf te voorkomen. Onderwerpen als concurrentiebeding, ontslag op staande voet, ontslagvergoeding, transitievergoeding en vaststellingsovereenkomst zijn veel voorkomende onderwerpen binnen het arbeidsrecht en ontslagrecht en staan centraal bij een geschil tussen werkgever en werknemer. Hoe dat precies in zijn werk gaat leggen we u graag persoonlijk uit.

Juridisch advies nodig? Neem vandaag nog contact op!

Belang van ervaren arbeidsrecht advocaten bij ontslagen

Een advocaat die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht weet onder andere alles van het ontslagrecht. Dit is vaak een groot onderdeel binnen het arbeidsrecht. CKH Advocaten behandelt voortdurend arbeidsrechtzaken en houdt daarom de rechtspraak en literatuur op het gebied van het nieuwe arbeidsrecht nauwgezet bij. Dit is ontzettend belangrijk, want er zijn voortdurend wijzigingen en ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht. Dan gaat het over zowel arbeidsrechtelijke wetgeving, als ontwikkelingen in de jurisprudentie. Op deze manier doen we er alles aan om onze klanten optimaal te ondersteunen en het verrassingselement van de tegenpartij weg te nemen.

Arbeidsrecht advocaat in Amsterdam

Arbeidsrecht bestaat uit nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan de beoordeling van een re-integratietraject en de arbeidsongeschiktheid van een werknemer, maar ook de advisering in geschillen over het disfunctioneren van een werknemer. Verder zien wij veel vraag naar het ondersteunen van een ondernemingsraad en het uitvoeren van een due diligence in het kader van een fusie of overname. Ook het begeleiden van een (collectieve) ontslagprocedure voor werkgevers om bedrijfseconomische redenen of een andere

dringende reden, zoals diefstal of fraude. U denkt er op het begin natuurlijk niet aan en hoopt dat het ook niet nodig zal zijn, maar wanneer u noodgedwongen in een dergelijke situatie terechtkomt heeft u topadvocaten aan uw zijde nodig. CKH Advocaten is daarin graag uw partner.

Arbeidsrecht advies inwinnen bij onze advocaat in Amsterdam

CKH Advocaten heeft zich onder andere gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Voor het groeien van een onderneming is het belangrijk dat werkgever en -nemer aan dezelfde kant staan. Toch kan er een geschil ontstaan over bijvoorbeeld de arbeidsvoorwaarden. Wanneer u daar niet zelf uit kunt komen is het verstandig een advocaat arbeidsrecht in te schakelen. Deze treedt op als onafhankelijk adviseur en zal zoeken naar de best mogelijke oplossing. Hierbij blijven we altijd professioneel en resultaatgericht op een persoonlijke manier. Wij luisteren daarbij naar beide partijen en zullen met een voorstel komen waarbij eenieder er op de best mogelijke manier uitkomt. We proberen tevens te voorkomen dat het tot een rechtszaak leidt door helder te blijven communiceren. Weet u nog niet wat de vervolgstappen zullen worden, maar wilt u alleen de situatie voorleggen voor juridisch advies? Ook dan staan onze arbeidsrecht advocaten voor u klaar.

Ervaren advocaat arbeidsrecht inschakelen

In de afgelopen jaren zijn bepaalde zaken binnen het arbeidsrecht steeds belangrijker geworden. Voorbeelden zijn de betekenis en uitwerking van een cao, aanpassingen of wijzigingen van arbeidsvoorwaarden en de arbeidsrechtelijke gevolgen bij een fusie en overname. Zaken waarin wij, CKH Advocaten, zeer ervaren en bedreven zijn. Daarnaast kan het arbeidsrecht en ontslagrecht ook betrekking hebben op geschillen met uitkeringsinstanties, zoals het UWV of de gemeente, ten aanzien van een ontslagaanvraag of een bezwaarschriftprocedure. Voor onze arbeidsrecht advocaten staan daarbij altijd de arbeidsrelatie en het belang van u als klant centraal. Wilt u graag advies inwinnen voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Arbeidsrecht gebieden

Onze Arbeidsrecht specialisten

Niets gevonden.