Incassorecht

Home > Rechtsgebieden > Incassorecht

AUTOMATIC HEADING

Helaas heeft elke ondernemer te maken met openstaande facturen. Dit is en blijft vervelend, want het is voor ondernemers van essentieel belang om de cashflow constant te houden. Openstaande facturen kunnen dit proces belemmeren. Een manier om dit probleem op te lossen, is door het inschakelen van een advocaat op het gebied van het incassorecht. Hiervoor bent u bij CKH Advocaten aan het juiste adres! Onze incassorecht advocaten staan u bij om uw openstaande facturen op een effectieve en snelle manier te incasseren. Een incasso-advocaat weet het juiste rechtsmiddel op het juiste moment toe te passen, want elke vordering of incasso kent een eigen achtergrond en aanpak. Voor openstaande facturen incasseren kunnen de incassorecht advocaten van CKH Advocaten u dus uitermate goed van dienst zijn.

Specialist in incassorecht

De incassoprocedure bestaat vaak uit verschillende fasen. Zo start het incassotraject bijna altijd met een sommatiebrief, waarin uiteraard ook aanspraak wordt gemaakt op de wettelijke handelsrente en buitengerechtelijke incassokosten. Indien nodig wordt een schuldenaar eerst in gebreke gesteld en hem een redelijke termijn tot nakoming gegeven. Ook aan de befaamde 15-dagen brief om aanspraak te maken op buitengerechtelijke incassokosten wordt gedacht. Zijn uw algemene voorwaarden van toepassing, dan kan er doorgaans ook met verwijzing naar uw algemene voorwaarden aanspraak worden gemaakt op een contractuele rente en wellicht een veel hoger bedrag aan buitengerechtelijke incassokosten. Blijft ook na aanmaning betaling uit, dan pakken de incassoadvocaten van advocatenkantoor CKH Advocaten meteen door. Een incassoprocedure gaan wij niet uit de weg.

Voor een incassoprocedure kunt u kiezen uit verschillende rechtsmiddelen, waaronder het incasso kort geding, het leggen van conservatoir beslag en in sommige gevallen ook het aanvragen van het faillissement van de schuldenaar. Binnen het incassorecht staan u dus veel middelen ter beschikking, meer dan u misschien dacht. Daarom is het verstandig een advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in het incassorecht, aangezien deze precies weet wat er dient te gebeuren om facturen te incasseren. Een advocaat op het gebied van het incassorecht heeft daarnaast meer ervaring met alle processen en stappen die dienen te worden genomen rondom facturen incasseren.

Uw incassorecht advocaat

Onze incassorecht advocaten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het incassorecht en kunnen alle middelen toepassen die de Nederlandse wet heeft verstrekt, zodat u snel en tegen goede tarieven uw openstaande facturen betaald krijgt. Daarbij adviseren onze incassorecht advocaten u hoe u uw incassotraject kunt verbeteren én hoe u de juiste waarborgen creëert om uw facturen zo snel mogelijk betaald te krijgen.Dit leidt ertoe dat de procedure rondom uw facturen incasseren niet alleen wordt vereenvoudigd, maar ook nog eens sneller verloopt. Hiermee is het voor uw onderneming mogelijk om de cashflow constant te houden.

Als u dus op zoek bent naar een advocaat voor het incassorecht, dan bent u bij advocatenkantoor CKH Advocaten aan het juiste adres. Wij hebben een omvangrijk team van advocaten op het gebied van het incassorecht en andere rechtsgebieden. Al onze advocaten hebben ruime expertise en ervaring in hun vakgebied. Laat ons u helpen om uw onderneming runnende te houden door snel en goedkoop uw facturen te incasseren!

Advocaat voor incassorecht inschakelen bij CKH Advocaten

Mocht u nog vragen hebben over het inschakelen van de diensten van een advocaat op het gebied van incassorecht, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor andere vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan altijd voor u paraat en helpen u graag verder met al uw vragen. Wij zijn via de e-mail te bereiken door te mailen naar info@ckh-advocaten.nl. Telefonisch kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 072 511 40 32 voor ons kantoor in Alkmaar en 020 792 01 22 voor ons kantoor in Amsterdam. Schroom niet om contact op te nemen!

Incasseren Facturen

Uw incassorecht advocaat: dé persoon bij incasseren facturen Voor ieder bedrijf is het van groot belang dat zijn facturen tijdig worden betaald. Gebeurt dat niet, dan kunt u in de (financiële) problemen komen. Is een

Lees meer

Beslag- & Executierecht

AUTOMATIC HEADING Heeft u een vordering op iemand en ziet het ernaar uit dat diegene zijn schuld niet inlost? Dan heeft u het recht om beslag te laten leggen op goederen van degene die u

Lees meer


Onze specialisten op dit rechtsgebied

Advocaten Hoorn

mr. C. Hofmans

ADVOCAAT

Advocaten Hoorn

mr. N. Lubach

ADVOCAAT

Advocaten Hoorn

mr. B.F. Mulder

ADVOCAAT

Advocaten Hoorn

mr. P. Thole

JURIDISCH MEDEWERKER

Bel ons direct! 072 511 40 32