Incasso’s

Iedere ondernemer krijgt onverhoopt te maken met openstaande facturen, een aanmaning versturen, een incassoprocedure, een incassotraject en direct of indirect met het incassorecht. Onbetaalde facturen blijven vervelend, want het is voor ondernemers van essentieel belang om de cashflow constant te houden. Openstaande facturen kunnen dit proces belemmeren.

Juridisch advies nodig? Neem vandaag nog contact op!

Een manier om dit probleem op te lossen, is door het inschakelen van een advocaat incassorecht. Onze incassorecht advocaten staan u bij om uw openstaande facturen op een effectieve en snelle manier te incasseren. Een advocaat incassorecht weet het juiste rechtsmiddel op het juiste moment toe te passen, want elke vordering of incasso kent een eigen achtergrond en aanpak. Voor openstaande facturen incasseren kunnen de incassorecht advocaten van CKH Advocaten u dus uitermate goed van dienst zijn.

Uw incassorecht advocaat

De incassoprocedure bestaat vaak uit verschillende fasen. Bij uitblijven van betaling zult u allereerst een aanmaning versturen, maar hier wordt niet altijd op ingegaan. Zo start het incassotraject bijna altijd met een sommatiebrief, waarin uiteraard ook aanspraak wordt gemaakt op de wettelijke handelsrente en buitengerechtelijke incassokosten.

Indien nodig kunnen we de schuldenaar in gebreke stellen en geven we een redelijke termijn tot nakoming. Iemand in gebreke stellen houdt in dat u diegene een laatste kans geeft tot nakoming van gemaakte afspraken. Ook aan de befaamde 15-dagen brief om aanspraak te maken op buitengerechtelijke incassokosten wordt gedacht.

Zijn uw algemene voorwaarden van toepassing, dan kan er doorgaans ook met verwijzing naar uw algemene voorwaarden aanspraak worden gemaakt op een contractuele rente en wellicht een veel hoger bedrag aan buitengerechtelijke incassokosten. Blijft ook na aanmaning betaling uit, dan pakken de incassoadvocaten van advocatenkantoor CKH Advocaten meteen door. Een incassoprocedure gaan wij niet uit de weg.

Voor een incassoprocedure kunt u kiezen uit verschillende rechtsmiddelen, waaronder het incasso kort geding, het leggen van conservatoir beslag en in sommige gevallen ook het aanvragen van het faillissement van de schuldenaar. Binnen het incassorecht staan u dus veel middelen ter beschikking, meer dan u misschien dacht. Daarom is het verstandig een advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in het incassorecht, aangezien deze precies weet wat er dient te gebeuren om facturen te incasseren. Een advocaat op het gebied van het incassorecht heeft daarnaast meer ervaring met alle processen en stappen die dienen te worden genomen rondom facturen incasseren.

Specialist in incassorecht

Onze incassorecht advocaten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het incassorecht en kunnen alle middelen toepassen die de Nederlandse wet heeft verstrekt, zodat u snel en tegen goede tarieven uw openstaande facturen betaald krijgt.

Onze incassorecht advocaat adviseert u daarnaast over hoe u uw incassotraject kunt verbeteren én hoe u de juiste waarborgen creëert om uw facturen zo snel mogelijk betaald te krijgen. Dat leidt ertoe dat de procedure rondom uw facturen incasseren niet alleen wordt vereenvoudigd, maar ook nog eens sneller verloopt. Hiermee is het voor uw onderneming mogelijk om de cashflow constant te houden.

Advocaat voor incassorecht inschakelen bij CKH Advocaten

In het geval u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren incassorecht advocaat, dan bent u bij advocatenkantoor CKH Advocaten aan het juiste adres. Wij hebben een omvangrijk team van advocaten op het gebied van het incassorecht en andere rechtsgebieden. Al onze advocaten hebben ruime expertise en ervaring in hun vakgebied. Laat ons u helpen om uw onderneming runnende te houden door snel en goedkoop uw facturen te incasseren!

Onze medewerkers staan altijd voor u paraat en helpen u graag verder met al uw vragen. Wij zijn via de e-mail te bereiken door te mailen naar info@ckh-advocaten.nl. Telefonisch kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar één van onze filialen. Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Incasso’s gebieden

Onze Incasso’s specialisten