Incassorecht

Home > Rechtsgebieden > Incassorecht

AUTOMATIC HEADING

Elke ondernemer heeft te maken met openstaande facturen. Lastig, want het is voor ondernemers van belang om de cashflow constant te houden. Onze incassorecht advocaten staan u bij om openstaande facturen op een effectieve manier te incasseren. Een incasso-advocaat weet het juiste rechtsmiddel op het juiste moment toe te passen, want elke vordering of incasso kent een eigen achtergrond en aanpak.

Specialist in incassorecht

De incassoprocedure bestaat uit toepassing van verschillende rechtsmiddelen. Het incassotraject start bijna altijd met een sommatiebrief, waarin ook aanspraak wordt gemaakt op de wettelijke rente en buitengerechtelijke incassokosten. Daarna kunt u kiezen uit verschillende rechtsmiddelen, waaronder het incasso kort geding, het leggen van conservatoir beslag en in sommige gevallen ook het aanvragen van het faillissement van de schuldenaar. Binnen het incassorecht staan u dus veel middelen ter beschikking, meer dan u misschien dacht. Daarom is het verstandig een advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in incassorecht.

Uw incassorecht advocaat

Onze incassorecht advocaten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van incassorecht en kunnen alle middelen toepassen die de Nederlandse wet heeft verstrekt, zodat u snel en tegen goede tarieven uw openstaande facturen betaald krijgt. Daarbij adviseren onze incassorecht advocaten u hoe u uw incassotraject kunt verbeteren én hoe u de juiste waarborgen creëert om uw facturen zo snel mogelijk betaald te krijgen.

Incasseren Facturen

AUTOMATIC HEADING Uw incassorecht advocaat: dé persoon bij incasseren facturen Voor ieder bedrijf is het van groot belang dat zijn facturen tijdig worden betaald. Gebeurt dat niet, dan kunt u in de (financiële) problemen komen.

Lees meer

Beslag- & Executierecht

AUTOMATIC HEADING Heeft u een vordering op iemand en ziet het ernaar uit dat diegene zijn schuld niet inlost? Dan heeft u het recht om beslag te laten leggen op goederen van degene die u

Lees meer


Onze specialisten op dit rechtsgebied

CKH Advocaten Amsterdam

mr. C. Hofmans

Advocaat

CKH Advocaten Amsterdam

mr. N. Lubach

Advocaat

Bel ons direct! 072 511 40 32