Bestuursrecht

Alle handelingen en besluiten van bestuursorganen ten opzichte van natuurlijke en rechtspersonen: daarop heeft het bestuursrecht betrekking. De advocaten bestuursrecht van CKH Advocaten kunnen u ondersteunen op het moment dat u in een geschil terecht bent gekomen of hier tegenaan zit. Neemt de gemeente bijvoorbeeld een besluit waarin u zich niet kunt vinden, dan kunt u daartegen vaak bezwaar aantekenen.

Juridisch advies nodig? Neem vandaag nog contact op!

Onze advocaten op het gebied van bestuursrecht adviseren u en staan u bij in procedures ten overstaan van bestuursorganen. Laat u zich tijdig en correct informeren, want de Algemene Wet Bestuursrecht is zeer rigide als het om termijnen gaat. Reageert u te laat, dan is de kans groot dat uw bezwaar niet wordt meegenomen, terwijl u misschien wel een legitiem bezwaar heeft. Onze bestuursrecht advocaten kunnen u hier volledig in ondersteunen en adviseren.

Advies van uw bestuursrecht advocaat

Heeft u doelgericht bestuursrechtadvies nodig van een vakkundige advocaat? Onze bestuursrecht advocaten adviseren u onder andere op het gebied van bestemmingsplannen en het indienen van uw omgevingsvergunning, zodat u snel en binnen een korte termijn over uw vergunning beschikt. Daarnaast komt het voor dat een bestuursorgaan overgaat tot handhaving, omdat men van mening is dat u zich niet aan de regels houdt. U wordt dan vaak in de gelegenheid gesteld om een zienswijze in te dienen.

Onze bestuursrecht advocaten stellen deze zienswijze voor u op, zodat het bestuursorgaan mogelijk niet overgaat tot het nemen van een besluit. Mocht dat onverhoopt wel het geval zijn en u bent het er niet mee eens, dan moet u een bezwaarschrift indienen. Ook op dat gebied kunnen onze bestuursrecht advocaten u goed adviseren en bijstaan.

Bestuursrecht laat zich dus kenmerken door tal van zaken. Zijn het (voorgenomen) besluiten waar u het niet mee eens bent? Onze bestuursrecht advocaten staan u bij om het bestuursorgaan tot een ander besluit te bewegen. Onze advocaten geven graag advies op al hetgeen betrekking heeft op bestuursrecht.

De bestuursrecht advocaten van CKH Advocaten

Bij een bestuursrechtelijk vraagstuk zit u goed bij de bestuursrecht advocaten van CKH Advocaten. Met diverse kantoren in Noord- en Zuid-Holland kunt u altijd snel bij ons terecht op een locatie die voor u uitkomt. Onze bestuursrecht advocaten hebben zich volledig gespecialiseerd in de wet- en regelgeving rondom het bestuursrecht en kennen deze van binnen en van buiten. Denk aan vraagstukken binnen de ruimtelijke ordeningvergunningen en bezwaarschrift en zienswijzen. Op deze manier kunnen zij u voorzien van optimaal advies en begeleiding tijdens het traject.

Schakel tijdig een bestuursrecht advocaat in

Wanneer u het gevoel heeft dat u benadeeld wordt, hoeft u niet akkoord te gaan met het besluit van de tegenpartij. Voordat u verder in gesprek treedt met hen, is het verstandig een bestuursrecht advocaat in te schakelen. Op deze manier zorgt u ervoor dat er geen uitspraken worden gedaan waar later spijt van betuigd wordt.

Bij CKH Advocaten bent u aan het juiste adres voor een doelgericht bestuursrecht advies en bekijken wij samen met u naar de mogelijke stappen. Het aanvechten van een besluit van de tegenpartij is veelal de eerste stap. Onze bestuursrecht advocaat houdt zich nauwkeurig aan de afspraken en zal gedurende het hele proces duidelijk met u communiceren over de gang van zaken. Wanneer alle facetten uitvoerig besproken worden en in de juiste volgorde gehanteerd zijn, achten wij de kans op in gelijkstelling groter.

Uw advocaat bestuursrecht

Voor een gericht en compleet bestuursrechtadvies neemt u contact op met één van onze bestuursrecht advocaten. U kunt ons bereiken via het contactformulier waar u de betreffende situatie kunt beschrijven. Hierna zullen wij spoedig contact met u opnemen!

Bestuursrecht gebieden

Onze Bestuursrecht specialisten

Niets gevonden.