mr. C. Hofmans

Home > Advocaten > mr. C. Hofmans

‘In the last analysis, our every right is only worth what our lawyer makes it worth’ Robert Kennedy

 

mr. C. Hofmans (Charles)

Advocaat

“Advocaat zijn in Amsterdam is fantastisch. Hier gebeurt het. Het is een snelle wereld, je moet snel schakelen, snel beslissingen nemen en de communicatielijnen zijn kort. Dat past bij mij. We staan hier zij aan zij met heel veel ondernemers. Hun belangen in conflicten met andere ondernemers, particulieren of organisaties blijven boeiend, vandaar dat ik mij heb toegelegd op ondernemingsrecht, arbeidsrecht en beslag- en executierecht. Het zijn steeds weer nieuwe situaties die een adequaat antwoord vragen. Vaak liggen er grote financiële belangen aan ten grondslag en soms dreigt zelfs het voortbestaan van een onderneming in gevaar te komen. Met mijn kennis van zaken ga ik vol voor de belangen van mijn cliënten. Ik kan niet tegen onrecht.”

Charles is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Incasso – en Procesrecht Advocaten (VIA).

Charles heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

VoornaamCharles
VoorlettersC.
AchternaamHofmans
Mobiel06 5429 2742
E-mailhofmans@ckh-advocaten.nl
FunctieAdvocaat
VestigingAmsterdam, arrondissement Amsterdam

Nader contact met CKH Advocaten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden nader in contact met onze advocaten komen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Bel ons direct! 072 511 40 32