mr. J.H.M. de Boer

Home > Advocaten > mr. J.H.M. de Boer

“Als je niets leert van het verleden zal je in de toekomst telkens dezelfde lessen krijgen”

 

mr. J.H.M. de Boer (Jenny)

Advocaat

“De kracht van CKH Advocaten? Dat we een no nonsense kantoor zijn en ieder zijn eigen specialisme heeft. Personen- en familierecht trok mij tijdens mijn studie al het meest, waarschijnlijk omdat ik praktijkgericht ben en het heel tastbaar is. Je komt deze rechtsgebieden veel tegen in het dagelijks leven. Dankzij mijn empathisch vermogen kan ik me goed inleven in situaties en zaken snel oppakken. Ik handel snel, ben doel- en oplossingsgericht. Lang procederen heeft niet mijn voorkeur. Liever zoek ik naar een andere manier, zeker als er kinderen in het spel zijn en mensen toch met elkaar verder moeten. Het is altijd beter om er in goed onderling overleg uit te komen dan tegenover elkaar te staan in de rechtbank.”

Jenny houdt iedere maandag van 16.30 tot 18.00 uur een gratis advocatenspreekuur op het gebied van personen-, familie- en jeugdrecht. U kunt dan bij haar terecht voor juridische adviezen, bijvoorbeeld ten aanzien van vragen over echtscheiding, kinder- en/of partneralimentatie, omgangsregelingen, ondertoezichtstellingen en/of uithuisplaatsingen. Voor dit gratis advocatenspreekuur hoeft u in principe geen afspraak te maken, maar om te voorkomen dat u (lang) moet wachten, adviseert Jenny om wel van tevoren een afspraak te maken. U kunt hiervoor contact opnemen met haar secretaresse onder telefoonnummer 072 – 511 40 32 (keuzeoptie 4).

Jenny heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en Familierecht
Erfrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

VoornaamJenny
VoorlettersJ.H.M.
AchternaamDe Boer
Mobiel06 5475 7007
E-maildeboer@ckh-advocaten.nl
OpleidingRechtsgeleerdheid
FunctieAdvocaat
VestigingAlkmaar, arrondissement Noord-Holland

Nader contact met CKH Advocaten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden nader in contact met onze advocaten komen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Bel ons direct! 072 511 40 32