mr. N. Lubach

Home > Advocaten > mr. N. Lubach

“I have no idols. I admire work, dedication and competence” Ayrton Senna

 

mr. N. Lubach (Niels)

Advocaat

“Het procederen, de spanning, de diepgang, daar hou ik van. Belangen van cliënten verdedigen en met feiten en gegevens een zo mooi mogelijk resultaat behalen. Het is een samenspel, steeds adequaat reageren op hetgeen de andere partij voorschotelt. Dat vraagt om snel denken, snel schakelen, snel inspelen op de situatie en dat past bij mij. Ik ben ad rem, vlotgebekt en ik blijf onder alle omstandigheden rustig. Ik behoud het overzicht, denk vooruit, heb oog voor het grotere geheel en daarbij altijd de ondernemer in mijn achterhoofd. Met de ontwikkeling van onroerend goed en de bouw groeide ik op en het is mooi dat ik me daarop heb kunnen toeleggen binnen CKH Advocaten. Wij zijn recht-door-zee advocaten, ondernemend, niet te formeel en we willen groeien. Samen tot iets moois komen. We zien kansen, springen erop in en zijn gefocust op groei van onze onderneming en de mooie ontwikkelingen in de advocatuur.”

Niels heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Huurrecht
Vastgoedrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

VoornaamNiels
VoorlettersN.
AchternaamLubach
Mobiel06 2705 2895
E-maillubach@ckh-advocaten.nl
FunctieAdvocaat
VestigingAlkmaar, arrondissement Noord-Holland

Nader contact met CKH Advocaten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden nader in contact met onze advocaten komen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Bel ons direct! 072 511 40 32