mr. P. Thole

Home > Advocaten > mr. P. Thole

Ganar, ganar y volver a ganar.” – Luis Aragonés

 

mr. P. Thole (Pedro)

Advocaat

 

Pedro is sinds begin 2021 werkzaam bij CKH Advocaten. Hij heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en is daar in 2020 afgestudeerd in de afstudeerrichtingen Privaatrecht en Bouwrecht. Daarnaast is hij werkzaam geweest bij diverse advocatenkantoren in Amsterdam en geeft hij cursussen aan studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Binnen CKH Advocaten richt Pedro zich met name op vraagstukken op het gebied van het algemeen verbintenissenrecht, vastgoedrecht en het bouwrecht.

Pedro bezit zowel de Nederlandse als de Spaanse nationaliteit. Hij spreekt dan ook, naast Nederlands en Engels, vloeiend Spaans. Hierdoor staat Pedro Spaanstalige cliënten in hun moedertaal bij.

Español
Pedro estudió derecho en Amsterdam, donde terminó los masters de Derecho Civil y de Derecho de Construcción. En CKH Advocaten Pedro se enfoca principalmente en el derecho contractual, en el derecho de propiedad y en el derecho de construcción. Tambien puede contactar con él para preguntas relacionadas con el derecho administrativo.

 

VoornaamPedro
VoorlettersP.
AchternaamThole
Mobiel06 55577733
E-mailthole@ckh-advocaten.nl
FunctieAdvocaat
OpleidingVrije Universiteit Amsterdam
VestigingAlkmaar, arrondissement Noord-Holland

Nader contact met CKH Advocaten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden nader in contact met onze advocaten komen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Bel ons direct! 072 511 40 32