Tarieven en voorwaarden

CKH Advocaten hanteert geen vaste prijstarieven, maar stelt deze afhankelijk van een aantal factoren. De behandelend advocaat zal u daarover nader informeren. Van belang zijnde factoren zijn bijvoorbeeld: ervaring en specialisatie, de aard van de zaak en het belang daarvan, alsmede de haast die met de zaak geboden is.

Extra kosten

Zowel in betalende als toegevoegde zaken zult u in een eventuele procedure griffierecht verschuldigd kunnen zijn, en komen er mogelijk kosten bij van uittreksels uit het bevolkingsregister. Ook de kosten van in overleg met u in te schakelen externe adviseurs, zoals bijvoorbeeld een accountant of een notaris, komen voor uw eigen rekening.

Los van het vorenstaande is het mogelijk dat uw rechtsbijstandsverzekering de kosten dekt. Check hiervoor uw polisvoorwaarden. Bij een aantal maatschappijen worden advocaatkosten en externe bijkomende kosten (tot een bepaald bedrag) vergoed.

Rechtsbijstandverzekering

Indien u een rechtsbijstandsverzekeraar heeft kunt u vaak ‘gratis’ (zonder dat u zelf advocaatkosten betaalt) rechtsbijstand ontvangen, een en ander in het kader van uw vrije advocaatkeuze. Informeer hierover bij uw rechtsbijstandsverzekeraar.

Algemene voorwaarden

CKH Advocaten  hanteert algemene voorwaarden, welke per vestiging verschillend kunnen zijn. Klik hier onder voor de toepasselijke algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden