mr. A.J.K. de Graaf (Annabel)
Juridisch Medewerker

Een juridisch geschil kan een hoop onrust met zich meebrengen. Iets dat je graag zo snel mogelijk opgelost ziet en waarbij je alle hulp kunt gebruiken. Ik ken de weg binnen dit juridische landschap en ik help u graag dit geschil op te lossen.

Annabel heeft twee masters afgerond, de master arbeidsrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de master privaatrechtelijke rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studietijd heeft Annabel meerdere stages gelopen om deze kennis in de praktijk te brengen, bij advocatenkantoren maar ook bij de rechtbank. Daarna is zij langere tijd als jurist in het bestuursrecht werkzaam geweest waardoor zij de nodige ervaring heeft bij de bestuursrechtelijke procedure. Tijdens haar vrijwilligerswerk bij de rechtswinkel voorzag zij mensen van advies met betrekking tot allerlei verschillende rechtsgebieden.

Door deze brede juridische interesse kan Annabel u zowel in bestuursrechtelijke als in privaatrechtelijke kwesties bijstaan, met een bijzondere interesse voor het arbeidsrecht.

Gespecialiseerde rechtsgebieden