mr. D. Molenkamp (Daniëlle)
Juridisch medewerker

Al van jongs af aan heb ik de wens om als jurist werkzaam te zijn en om complexe juridische kwesties uit te zoeken. Ik zie een juridisch vraagstuk namelijk als een uitdagende puzzel, waarbij enkel de juiste puzzelstukjes de puzzel kunnen oplossen. In mijn werk ben ik scherp, vastberaden en durf ik risico’s te nemen. Ik geloof dat een succesvolle juridische aanpak draait om het nauwkeurig begrijpen van de unieke omstandigheden en het anticiperen op mogelijke uitdagingen. Hierbij is het niet alleen mijn doel om die juridische puzzel op te lossen, maar ook om je het vertrouwen te geven dat je goed wordt geholpen.

Daniëlle heeft haar rechtenstudie afgerond op het gebied van intellectueel eigendomsrecht, privacy en alles wat raakt aan het digitale domein. Het toepassen van bestaande rechtsregels op nieuwe, technologische situaties is waar zij vooral blij van wordt. Zo heeft zij bijvoorbeeld uitgebreid onderzoek gedaan naar een privacyrechtelijk vraagstuk binnen de dynamische mediasector.

Na haar studie is zij meerdere jaren werkzaam geweest als privacy jurist, waarna zij het team van CKH Advocaten is komen versterken. Binnen CKH Advocaten richt Daniëlle zich met name op vraagstukken op het gebied van intellectueel eigendomsrecht, privacy en IT, maar zij is vanwege haar brede kennis op veel vlakken inzetbaar.

Naast haar juridische titel, is zij een gecertificeerd privacy professional (CIPP/E) volgens de International Association of Privacy Professionals (IAPP).

“There is no time for ease and comfort. It is time to dare and endure”

Winston Churchill

Gespecialiseerde rechtsgebieden