mr. A.Q. Muller (Alexander)

Advocaat

Adviseren als het kan, procederen als het moet. Als advocaat heb ik de juridische kennis en vaardigheden om cliënten verder te helpen. Het werk als advocaat bestaat voor mij uit het herkennen van kansen om deze vervolgens te benutten. Het samenwerken en meedenken met ondernemers maakt de advocatuur een dynamisch en uitdagend vak.

Na eerst als juridisch medewerker werkzaam te zijn geweest bij verschillende advocatenkantoren in Amsterdam, maakt Alexander momenteel als advocaat deel uit van CKH Advocaten. Hij heeft zijn studie Privaatrechtelijke Rechtspraktijk genoten aan de Universiteit van Amsterdam. Tevens heeft hij tijdens zijn studietijd een half jaar aan de Università Bocconi in Milaan gestudeerd.

Binnen CKH Advocaten adviseert en procedeert Alexander met een focus op de ondernemingsrechtelijke en contractuele praktijk. Zo houdt hij zich bezig met het procederen en adviseren over diverse overeenkomsten zoals distributie-, franchise-, agentuur-, samenwerkings- en (ver)koopovereenkomsten. Daarnaast behandelt Alexander zaken die gerelateerd zijn aan het aansprakelijkheidsrecht.

Alexander is lid van de vereniging voor Distributie-, Franchise- en Agentuurrecht.

Argumenten moet men wegen, niet tellen.

Cicero

Gespecialiseerde rechtsgebieden