mr E. Hoekstra (Evert)

Advocaat

Voor mensen het verschil maken door hen te helpen en het voor hen op te nemen, dat is het mooie aan mijn vak. Daarin ben ik volhardend, ik wil altijd winnen en bijt me echt vast in zaken. Daarom word ik ook wel eens gekscherend door mijn cliënten ‘de pitbull’ genoemd. Andere kwaliteiten die ik over mijzelf kan benoemen: ik kan mensen en situaties goed inschatten en ga altijd snel, doelgericht en oplossingsgericht te werk. Ik ben een echte ondernemer. Dat verklaart mede mijn specialisatie in het ondernemingsrecht. Werken met en voor ondernemers is een van de mooiste dingen van het vak. Ook voor het sportrecht heb ik een grote voorliefde, ik ben onder meer huisadvocaat van eredivisieclub AZ en heb veel contacten in het betaald voetbal en de rest van de voetbalwereld, waar ik regelmatig ook spelerstransfers begeleid. Wat ik doe, doe ik vol overgave, met al mijn kennis en ervaring, maar ook met een gezonde dosis West-Friese nuchterheid. Net als iedereen bij CKH Advocaten: we werken hard en doen wat we zeggen.

Evert is lid van de Vereniging Corporate Litigation en de Tweede Kamer (gelieerd aan Junior Chamber International Alkmaar). Ook is hij medeoprichter van Sociëteit De Dieu in Alkmaar en commissaris bij diverse ondernemingen.

Evert heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Ondernemingsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Advice is judged by results, not by intentions

Cicero

Gespecialiseerde rechtsgebieden