mr. F. Jonk (Floortje)

Advocaat

Een van de mooiste onderdelen van mijn vak is het ondersteunen van cliënten in een traject waarvoor de uitkomst van hen voor groot belang is, maar waarbij de gewenste uitkomst zonder mijn (juridische) hulp voor hen soms onmogelijk lijkt. Ik trek mij het belang van mijn cliënten aan en doe wat nodig is om hen aan het einde van een proces met een goed gevoel achter te laten. Of dit nu is door het treffen van een schikking of het voeren van een procedure, dat is van ondergeschikt belang. Als het maar in het belang van cliënt is.

Samen met alle collega’s van CKH kunnen wij cliënten op veel uiteenlopende rechtsgebieden van dienst zijn. Voor uiteenlopende vraagstukken op het gebied van onder meer het verbintenissenrecht, vastgoedrecht en bouwrecht kunt u bij mij terecht.
Floortje heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebied geregistreerd:

Verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied

Whatever you are, be a good one.

Abraham Lincoln

Gespecialiseerde rechtsgebieden