mr. G. Göksen (Gamze)

Advocaat

Iedereen kan te maken krijgen met een juridisch conflict. Alledaagse problemen met de buren, huisbaas, aansprakelijkheidskwesties, of bijvoorbeeld een aannemer kunnen veel ergernissen met zich brengen. Juridische conflicten kunnen in veel gevallen voorkomen worden door contractueel een goede juridische basis te leggen en tijdig juridisch advies in te winnen. Hier kan ik het verschil voor u maken. Soms is procederen echter de enige uitweg. Ook in dat geval sta ik u graag bij en ga ik tot het uiterste om het meest optimale resultaat voor u te halen.

Mijn affiniteit is met het aansprakelijkheidsrecht. Aansprakelijkheidsrecht is een veelzijdig rechtsgebied. Hierbij kunt u denken aan productaansprakelijkheid, letselschade, werkgevers & werknemersaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid. Ik ben proactief, betrokken en oplossingsgericht. Met mijn nieuwsgierigheid naar de mens achter het conflict vraag ik door tot alles helder is. Door goed te luisteren en door te vragen weet ik snel wat er speelt en wat de kern van het geschil is. Ik hecht veel waarde aan een efficiënte aanpak die gericht is op een duurzame oplossing.

Ik sta zowel ondernemers als particulieren bij op privaatrechtelijke kwesties (relatie tussen burgers onderling, tussen bedrijven onderling en tussen burgers en bedrijven) maar ook bestuursrechtelijke kwesties (relatie tussen burger en overheid). 

Gamze heeft zowel de master Arbeidsrecht als Privaatrecht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en beschikt over een brede juridische kennis. Na haar studie heeft Gamze gewerkt in diverse juridische functies en heeft zij haar bezig gehouden met verschillende rechtsgebieden alvorens zij bij CKH Advocaten als advocaat in dienst is getreden.

Twijfel is het begin van wijsheid.

Aristoteles

Gespecialiseerde rechtsgebieden