mr. J.W.L. Vader (Lars)

Advocaat

Iets betekenen voor mensen die in de problemen zitten, dat geeft mij voldoening. Het vak van advocaat is dynamisch, uitdagend, spannend. Zeker binnen CKH Advocaten, waar we voor interessante partijen mogen werken aan zaken die tot de verbeelding spreken. Dat geeft intellectuele uitdaging. Ons kantoor is redelijk eigenzinnig en een tikkeltje brutaal en dat ligt mij. Tegelijkertijd zijn we nuchter, ‘doe maar gewoon’, maar bovenal professioneel en specialistisch. Ik ga altijd voor kwaliteit en doe er steeds een schepje bovenop. Of het nu een werkgever is of een werknemer, binnen het ondernemingsrecht en het arbeidsrecht ben ik altijd met mensen onderweg en dat ligt mij. Personeel is de motor van een bedrijf en doen zich problemen voor, dan is het zaak te komen tot de beste manier om die op te lossen en het zo goed mogelijk in te kleden. Zakelijke en arbeidsgerelateerde geschillen zijn boeiende zaken die vragen om snel schakelen en handelen. Daarbij ga ik niet over een nacht ijs. Ik neem het zekere voor het onzekere.

Lars is lid van de Nederlandse Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA).

Lars heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht
Ondernemingsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Whatever you are, be a good one.

Abraham Lincoln

Gespecialiseerde rechtsgebieden